Links wegkijken leidt naar chaos

In 2014 werden in Californië winkeldiefstallen met een waarde lager dan 950 US $ quasi geseponeerd tot een verstoring-van-de-orde-niemendalletje. Het doel zal u wellicht bekend voorkomen: de overvolle gevangenissen ontlasten.

Sindsdien nemen de winkeldiefstallen toe. En dat is goed zo: u weet wel: herverdeling van de rijkdom. Californië is nl. het paradijs der linkse betweters. In de VSA worden procureurs door het volk verkozen. De Californische procureur, Chesa Boudin, zag in 1980 als spruit van ouders, die beide leden waren van de links-radicale terroristische organisatie Weather Underground, het levenslicht. Weather Underground draaide zijn hand niet om voor bomaanslagen tegen de VSA-regering. Procureur Boudin had zo zijn eigen stijl tegen het systeem: van de meer dan 6000 diefstalgevallen kwamen er slechts 20 voor de rechtbank. M.a.w. men heeft meer kans voor de rechtbank te verschijnen als men een transpersoon niet met de door hem/haar/x/? gewenste aanspreekvorm benadert.

Blijkt dat er in Californië toch nog kiezers met gezond verstand wonen. Het wonderkind, Chesa Boudin, werd na een referendum – het zgn. “recall” – weggestemd. Mocht u twijfelen tot welke partij Boudin hoort? Het is de “Democratische Partij”, van de huidige president Biden.