Licht in de duisternis. Eindelijk!

Wapenwet EUHet EU-open-grenzen-beleid is natuurlijk niet verantwoordelijk dat Islamitische terroristen zich ongestoord kunnen verplaatsen in gans Europa. Evenmin zijn de Schengen akkoorden de reden dat, praktisch ongestoord, vrachten oorlogswapens en springstoffen gesmokkeld worden vanuit Kosovo, Kroatië, Albanië en dergelijke. Dus nog het één noch het ander heeft in de verste verte iets te maken met de bloedige aanslagen van de laatste tijd. Net zo min is het carte blanche geven aan de islam een voordeel voor het plegen van aanslagen. Veiligheidsdiensten en politie zijn zo volledig de pedalen kwijt dat zij, fatalistisch, nog meerdere zware aanslagen in het vooruitzicht stellen.

Ziet de toekomst er dan zo zwart of beter gezegd: zo islamitisch-groen uit? Worden er dan helemaal geen maatregelen genomen om die islamitische bloedbaden te voorkomen?

Natuurlijk wel, met een ongelofelijke geniale zet zullen de EU machthebbers de veiligheid in hun territorium herstellen. Met een goddelijk doorzicht hebben zij een EU-wetsvoorstel ingediend om de halfautomatische, lange vuurwapens te verbieden voor burgers.
De bedoeling hiervan is de brave, 36 maal gecontroleerde, sportschutter niet meer de mogelijk te geven een wapen te bezitten, waarmee hij zijn, nog eens 36 maal gecontroleerde, hobby zou kunnen uitoefenen. Want, zoals iedereen weet, bevoorraden islamterroristen zich niet bij wapensmokkelaars maar – en met vergunning – in de reguliere wapenwinkels en in schuttersclubs, waar de AK47’s en springstoffen in stapels voor het grijpen liggen.

Eenmaal deze lucide wet gestemd kunnen de terroristen zich niet meer bevoorraden, zijn de islamitische terroristische aanslagen verleden tijd, over and out.

De afdeling Europa van de Islamitische Staat, zakt als een kaartenhuisje in elkaar.

Gematigde islammers zullen niet meer ‘geforceerd’ worden om, dik tegen hun goesting, fundamentalisten te verbergen. De burger kan terug op zijn twee oren slapen, rustig met het vliegtuig op vakantie gaan zonder door beken bloed te moeten waden en vredig aan een Turks strand gaan zonnen zonder in paniek te raken bij het zien van een baardige of zelfs onbaardige rugzakmoslim.

Allemaal met diepe dank aan onze verlichte EU-leiders.

Wes HardinWes Hardin

 

Ter illustratie deze video’s:  De EU ontwapent de burgers

Ondertiteling en geautomatiseerde vertaling via icoontjes onderaan.