De Britten eruit. De Turken erin.

De EU-commissie doet zijn best om nog meer lidstaten weg te pesten.  

Terwijl Turkije wegglijdt tot het niveau van een islamitische terreurstaat onder de absolute knoet van Erdogan, zien de machtsdronken EU-potentaten slechts heil in de vlucht vooruit.  Meer EU.  Meer gecentraliseerde macht. Meer immigratie.  Meer islam.

Er werd een nieuw hoofdstuk van de toetredingsonderhandelingen geopend: Financies en Staatshuishouden.  Zeer nuttig.  Vooral als men weet dat de Europese Rekenkamer  nog geen enkele keer het jaarverslag van de EU-financiën heeft goedgekeurd!

AD   —-    Focus

Zou het hiermee iets mee te maken hebben?  Erdogan dreigde met een referendum of Turkije nog wel lid van de EU wil worden.  Want, wij willen hen niet omdat de Turken hoofdzakelijk moslims zijn.  Zegt hij.

 

2 gedachten over “De Britten eruit. De Turken erin.

  1. Ik heb het al eens geschreven . Als die verlichte Europese machthebbers die Turkentrekkers erbij nemen dan spreken we binnen afzienbare tijd niet meer van de Europese Unie maar van “De verenigde staten van Turkije”

  2. “Wij willen hen niet om dat de Turken hoofdzakelijk moslims zijn”. Inderdaad wij willen hen niet, wij willen geen achterlijke islam een smeerlapperij (dixit Jean) die ons terug katapulteert naar het jaar 1400. Die onze vrouwen en dochters komen aanranden, onze sociale voorzieningen komen opsouperen, ons de wet komen lezen, ons met de sharia opzadelen. Alle moslimtuig terug naar hun zandbakland en grenzen toe.

Reacties zijn gesloten.