Leugenpers

Niet alleen in Vlaanderen.  Overal schuwt de pocopers de waarheid. 

In Oostenrijk lachen ze de media uit.  Na hun verslag over de eerste Pegida-wandeling in Wenen verscheen er een oproep voor gratis rekenlessen voor journalisten.  Of, zo werd er geopperd, hebben ze misschien de politie-agenten geteld?

Das Sterben der Systeemmedien

Gekaufte Journalisten – Udo Ulfkotte

Een kort vraaggesprek met Udo Ulfkotte.  Er kunnen talrijke video’s op YT geraadpleegd worden, die te lang zijn om hier te tonen. (gewoon op YT zijn naam en het boek intikken)

FT

2 gedachten over “Leugenpers

  1. Toch even herinneren aan Udo Ufkotte en de anti-islambetoging die gepland was voor 11 september 2007 en waaraan het VB zou deelnemen.
    Udo liet het afweten onder het voorwendsel dat ze door extreem-rechts zou gekaapt zijn en ‘DAT HIJ NIET WIST MET WIE HIJ TE MAKEN HAD’
    Ik herhaal nog even : we vergeten rap en dat is ons ongeluk.

  2. Bij Pegida Dresden lijkt de spits te zijn afgebeten en de correcte pers jubelt.
    Wat men vergeet is dat Pegida heeft aangetoond dat er aan de andere kant van de zich gevestigde partijen, er zich geen domme, lompe massa van verzuurden bevinden, die zich niet kunnen oriënteren. Aan die andere kant bevindt zich een massa met een duidelijke eis. Een eis, en dat was men duidelijk niet meer gewoon, die conservatief is. Die eis vordert en dringt aan op betrouwbare regels en de handhaving van de verworvenheden van het land. Pegida toont aan dat met die eis en vordering een beduidend aantal mensen te mobiliseren is.

Reacties zijn gesloten.