Laag…

Afbeeldingsresultaat voor pijl naar beneden animated gif

De hetze tegen het Vlaams Belang blijft onverminderd voortduren. Groen stemmers zijn “hoog” opgeleid (… zij kozen voor de juiste partij en zijn bijgevolg intelligent…) Vlaams Belang stemmers zijn “laag” opgeleid (… zij kozen voor de foute partij en zijn bijgevolg niet bijster intelligent…), waaruit de gevolgtrekking moet gemaakt worden dat een doorsnee Vlaams Belangkiezer gewoon dom is, want wie slimmer is, kiest voor een andere partij.
Het is niet uit oprechte belangstelling of vriendelijkheid – eerder het omgekeerde – dat de laatste dagen aandacht besteed wordt aan twee Vlaams Belang dames, die in het parlement zullen zitting nemen, een hondenkapster en een frituuruitbaatster.

2 gedachten over “Laag…

  1. wie zij ook weer dat boeren verstand het beste is. De hoger opgeleiden hebben dat niet want geen boeren onder hun te vinden.

  2. Links beweert altijd voor een afspiegeling van alle maatschappelijke geledingen in de parlementen, met op zijn minst een positieve ‘discriminatie’ voor vrouwen, andersgelovigen, anders gepigmenteerden, enz. maar qua beroepskeuze, ho maar, dan MOETEN het juristen (advocaten) zijn, apparatsjiks, maatschappelijk werkers, poco pol & soc’ers,… Echt triestig.

Reacties zijn gesloten.