1 gedachte op “Kleinzielig schaduwboksen

 1. Dries jongen, wat zit je daar te knoeien met twitterberichten. Er is immers materiaal van een ander gehalte waarmee je de N-VA – VLD en de Tsjeven kan aanpakken.
  Gisteren was het immers juist 6 jaar geleden dat de “false flag” aanslagen in Brussel en Zaventem plaats vonden. Wie zat er toen in de regering : juist de voormelde partijen. Hadden deze partijen de waarheid gezegd over de aanslagen van Parijs die Brussel en Zaventem voorafgingen, en vooral wie de werkelijke opdrachtgever ervan was, dan hadden Brussel en Zaventem nooit plaats gevonden.

  Door te zwijgen en te blijven zwijgen zijn deze partijen actief mededader aan deze aanslagen. Op de koop toe gaat men nu een show proces opvoeren om de werkelijke opdrachtgever uit de wind te zetten en de belastingbetaler plunderen voor schadevergoedingen, waarvoor alleen deze opdrachtgever dient op te draaien.

  Na Parijs werd bij Golfbrekers een tekst gepubliceerd “Je suis manipulé”. Dit lokte reacties uit tegen de redactie die werd geïntimideerd, en deze is er dan ook maar mee gestopt. Deze “bedreigers”, wie ze ook zijn, zijn dan ook actief mededader aan de aanslagen van Brussel en Zaventem, door te verhinderen dat de waarheid over Parijs het licht zou zijn.
  Elk jaar worden er dan herdenkingsplechtigheden georganiseerd, maar elk jaar worden de slachtoffers opnieuw afgemaakt door de leugens en bedrog over dit drama. Wat wil je echter ? Als men zijn ziel is gaan verkopen aan de duivel, zoals Faust, dan moet men niet alleen zwijgen, maar ook de door de duivel afgekondigde leugens herhalen.

  Wat is nu het verband tussen Parijs – Brussel – Zaventem en Kiev : overal lopen de sporen naar de duivel !!!
  Dus Dries, er is dus materiaal genoeg…maar eerst nog wat extra bokes eten, om haar op de tanden te krijgen.. en zolang dat ze niet beven en bibberen als je op het spreekgestoelte kruipt, stel je nog niet veel voor.

Reacties zijn gesloten.