Kindermisbruik via tv-programma’s

De woke-waanzin wordt door de maag gesplitst via bekende kinderfilmpjes en tv-programma’s. Disney draait er z’n hand niet voor om. Nu echter gaat Sesam Straat – in samenwerking met CNN – over de schreef door Big Bird & collega-poppen reclame te laten maken voor de coronavaccinatie. YouTube wordt overspoeld met fragmenten en kritiek.

Krijgen wij binnenkort een vervolgverhaal van “De sputterende spuiter”, met Lambik op de titelpagina, als een soort wilde prikker in een Batmanpakje???

3 gedachten over “Kindermisbruik via tv-programma’s

 1. Puur kwaadaardig, heel manipulerend. Om kinderen te misbruiken om een niet veilig experimenteel gen-therapeutisch middel aan de bevolking te slijten. Big farma Schrijft miljarden bij op hun rekeningen die ze uiteraard op firma’s in belastingparadijzen hebben staan. Want belasting betalen is voor de domme brave burgers. Intussen vallen er overal slachtoffers van dit vaccin, en zeg niet dat dit niet klopt. In mijn directe omgeving 4 doden vlak na het vaccin, onder wie 1 jongen van 22.( geen van hen had onderliggende aandoeningen) en verschillende mensen die zijn opgenomen in de kliniek met hartfalen, bloedklonters etc etc.

 2. Gezagvoerder van vlucht American Airlines 2740 kreeg een fatale hartaanval, veroorzaakt door myocarditis, een bekende bijwerking van de Covid-19 vaccinaties. Hij had zijn tweede dosis van het vaccin twee weken voor die vlucht gekregen. Zijn laatste volledige onderzoek was drie maanden daarvoor, en zijn dokter had hem een blanco gezondheidsverklaring gegeven.
  En hij is niet de enige piloot.
  Ik kan er echt niet meer bij dat deze vaccinatiewaanzin maar blijft voortduren en nog erger wordt. Complete massawaanzin. Wie nu niet STOP zegt is een misdadiger. Ik heb er geen ander woord meer voor.
  En Van Ranst, die danst lustig verder.
  Ik kook echt.
  Wat is er toch met mijn wereld gebeurd????

  • Je bent niet de enige die zich dit afvraagt. Deze namiddag nog een mailtje ontvangen van een Duitse vriendin. Zij schrijft dat ze langzaam “verzweifelt” is en schrik krijgt. Je zou voor minder! Oostenrijk spant de kroon, Duitse Bundesländer volgen.

Reacties zijn gesloten.