Kinderhandel in Europa’s achtertuin

Nicolai Lillin is een Italiaanse blogger en schrijver van Russische afkomst (Transnistrië-1980). Hij diende in de Tsjetsjeense oorlog. Hij publiceert op zijn YouTube per dag één of twee podcasts over het conflict. Op zijn Telegramkanaal vindt u de documenten die hij op YouTube niet kan tonen. Dit is het: NICOLAI LILIN – CANALE TELEGRAM UFFICIALE – Telegram

Hier geeft hij aandacht aan de verkoop van kinderen. 

Ondertiteling en vertaling via icoontjes onderaan

Een man werd  op 27 juni aangehouden aan de grens tussen Oekraïne en Slovakije. Hij had gehoopt in de grenspost Malye Selmentsy erdoor te kunnen glippen. Misschien waren enkele doeaniers omgekocht. In elk geval, de vliegende brigade van het Oekraïense Zakarpattia heeft zijn werk gedaan. De man bleek geen sluitende papieren te hebben voor de baby die in de auto verstopt tussen de bagage aangetroffen was.

Dit is de korte clip van de politie van Zakarpattia

U vindt het bevestigd in deze tweet van Global Thinker:

Global Thinker on Twitter: “First confirmed video out of Ukraine with someone getting arrested for illegal organ trafficking. A man who sold children aged 1-2 years for organs to Europe was detained in Zakarpattia. According to Ukrainian police the man managed to sell atleast 3 children before arrest. https://t.co/BmFhEkCma7” / Twitter

En door een onverdachte bron, de Kyiv Post: https://www.kyivpost.com/post/18879

De man zou een vrouw uit Zhytomyr in West-Oekraïne gecontacteerd hebben en 5000 dollar aangeboden hebben. Hij gaf haar een voorschot van 1000 dollar. De politie heeft informatie dat het kind niet voor adoptie in de EU bestemd was maar om organen (nieren? hart?) te oogsten. Hij zou al drie keer kinderen van 1-2 jaar gekocht hebben.

In november 2022 deed Borrell, hoofd van de buitenlandse betrekkingen in de EU, de gedenkwaardige uitspraak: “Europe is a garden, … the rest of the world more like a jungle.”

Rijke ouders uit de Europese “tuin” kunnen binnen dergelijke visie gerust aapjes uit de “jungle” importeren om de organen te gebruiken voor hun engelachtige kinderen.

Maar ook weeskinderen worden verhandeld. Zo is er het verhaal dat de Poolse mensenrechtenactiviste Joanna Pachwiciewicz uitgebracht heeft. U vindt hier al de gegevens.

Russian foundation exposes trafficking of Ukrainian children in EU – THE INTEL DROP  

Zo’n 85 gehandicapte kinderen werden in maart 2022 uit een opvangtehuis in Kherson naar Spanje overgebracht.  Kherson was toen in Oekraïense handen. In Polen zijn ze door een Spaanse maatschappij overgevlogen. Uit een brief van 19 maart 2022 blijkt dat ze ingeschreven zijn in het Immaculada College in Salamanca. Dan wordt het interessant. De Spaanse politie dringt in een brief van 1 april erop aan dat de kinderen naar een staatsweeshuis worden overgebracht. Ze haalt daarbij de gezaghebbende Amerikaanse NGO Angel aan. Dit wijst erop dat de Amerikaanse overheid tussengekomen is. Maar waarom moeten die kinderen naar een staatsweeshuis?

Dit is de NGO-site in Duitse versie: Be an Angel e.V. | Evakuierung & Flüchtlingshilfe | Humanitäre Hilfe (be-an-angel.org)  Mensen uit de media, cultuur en marketing die zich bekommeren om vluchtelingenhulp en evacuatie… 90% zijn vrouwen en kinderen uit Oekraïne, zeggen ze zelf. Is dit een dekmantel voor andere zaken? 

Tenax