Karel wordt Karla

camera_cartoon_CA01P021Karel De Gucht laat zich ombouwen tot Karla

BERLARE -Om zijn kansen op het vernieuwen van zijn mandaat drastisch te verhogen, zal huidig eurocommissaris voor Handel Karel De Gucht zich laten ombouwen tot Karla De Gucht.

Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker stuurt immers aan op een vrouwelijke Belgische kandidatuur.

Karel De Gucht is zich in alle stilte aan het laten ombouwen tot Karla De Gucht.

Lees het hele verhaal hier

5 gedachten over “Karel wordt Karla

  1. Schitterend idee, dit krijgt navolging. Ik zie de LGBT lobby al smullen…een nieuwe mensensoort ontdekt: de PMT-mens, of Politically Motivated Transgenders.

  2. Behalve de oorbellen zie ik niet veel verschil tussen Karel en Carla De Gucht . Of hij met zijn omgebouwde vrouwelijke charme het nieuwe opperhoofd van ” De Verenigde Rampen Van Europa ” kan versieren , dat lijkt me onbestaande. Ik , in ieder geval krijg bij het bekijken van die omgebouwde De Gucht geen enkele neiging tot een “Geeeef Acht ! reactie tussen mijn benen !

  3. Maar even ernstig. Ik hoop dat de Europarlementariers en zijn voorzitters volop terug aan de slag kunnen en Europa kunnen verenigen tot eensgezinde staten waar het geluk en welvarendheid troef is Waar de inwoners samen hand in hand kunnen huppelen in de lenteweide met een boterbloem of een peer in hun mond. Alvorens dit realiteit kan worden moeten ze eerst Rusland op de knieen krijgen .Het rechtse uitschot moet bestreden worden met alle middelen . De vrije meningsuiting moet verdwijnen en de cultuur van de “vrede” moet voorrang krijgen . Maar wanneer een oplossing van het probleem dat vooral Nederland in den ban houdt . Mag de oorspronkelijke Zwarte Piet nog zijn Sinterklaas begeleiden of niet ? Het wordt de hoogste tijd dat het centraal gezag van Europa zich gaat bezighouden met deze prioriteit.

  4. Quote: “Geen geef-acht tussen mijn benen”… Waauw: MIJN BENEN dan bent U toch wel de koning van de stoeffers, beste Rene. 🙂
    Ondertussen is het véél te laat voor “de klucht” om zich te laten ombouwen voor dat EU-jobke… men heeft toch gekozen voor die kippennek (èn dààrmee is opnieuw bewezen dat “het” ènkel om de postjes gaat)

Reacties zijn gesloten.