1 gedachte op “Kaaiman: De bucht van Bracke

 1. In de tekst van Kaaiman staat er maar één relevante zin , in de voorlaatste paragraaf :
  “Het kan natuurlijk dat we getuige zijn van een bewust gevoerde verrottingsstrategie, maar wij vermoeden van niet”(=einde citaat).
  Ik vermoed het niet alleen , ik ben er zeker van!!
  De N-BA een door het regime gecontroleerde oppositie. Kijk wie er allemaal door Bartje is binnen gepakt…. te beginnen met logebroeder Bracke. Als men nu werkelijk denkt dat Bracke daar zit zonder het fiat van de loge, dan is men wel heel naïef.
  Ik verwijs naar de reactie van Guido Grandt over het lidmaatschap van de loge van Van der Bellen :
  https://guidograndt.wordpress.com/2016/05/25/freimaurer-grossloge-von-oesterreich-reagiert-auf-neuen-praesidenten-und-ex-logenbruder-van-der-bellen/
  met citaat :
  “Jeder, der sich nur halbwegs mit der Freimaurerei auskennt weiß, dass ein Ausstieg aus der Loge nicht einfach so möglich ist. Die „Brüder im Geiste“ sind per Eid an eine lebenslange Mitgliedschaft gebunden. Wer diesen Eid bricht, gilt als Abtrünniger, wie übrigens auch Jörg Haider damals.”(=einde citaat).
  Het lot van Haider is gekend, dat van Ward Beyssens ook!!
  Buiten de logemannen in de N-BA zitten er ook de overlopers en anderen (met een casserole) die gechanteerd of omgekocht werden of nog worden.
  Met zo een zootje is het dan ook niet moeilijk een dergelijke verrottingsstrategie te voeren. Zoals reeds meermaals geschreven : de meesters van Bartje zullen tevreden neerkijken op hun lakei, en zien dat het goed is!!
  Vergeet ook de rol niet van Bartje bij de infiltratie van Marie Rose in het Vlaams Blok. (in opdracht van diezelfde meesters!!).
  Met Bracke zitten we wel bij een “sleutel pion” in deze verrottingsstrategie.

Reacties zijn gesloten.