9 gedachten over “Je suis Cordon

  1. Toen de N-VA afdeling Brasschaat werd opgericht in aanwezigheid van Bart De Wever en Jan Jambon vroeg een van de aanwezigen aan Jambon ” als jullie aan de macht moesten komen gaan jullie het cordon handhaven?” Waarop Jambon antwoordde “nee”. Toen Jambon de gemeenteraadsverkiezingen in ging met CD&V werd hij schepen van financiën. Na een tussenkomst op de gemeenteraad door (latere overloper en verrader Luc Sevenhans) antwoordde Jambon “met zulke standpunten plaats je jezelf binnen het cordon”. Toen was mij reeds duidelijk dat Jambon een verhaaltjesverteller was, en gans zijn N-VA bende onbetrouwbaar. Tot op heden blijf ik zeggen dat Jambon de sterke man en strateeg van N-VA is. De Wever is de goedgebekte handpop. De haat tegen Vlaams Belang (waarvan Jambon ooit lid was, toen nog Vlaams Blok) is net zo hevig als bij de sossen, de tsjeven, de blauwselventen/wijven, en de groene boomkikkers. Zoals u schrijft dat is pas ranzig, vooral van N-VA. #JeSuisRanzig

  2. Het lijkt erop dat het virus van het cordon nog op andere plaatsen toeslaat. Sinds enkele dagen krijg ik bij binnen komende e-mails die uit een minder politiek correcte hoek komen (en die ik al jaren ontvang) de vraag: is deze mail veilig – is this e-mail safe? Waarna ik word gewaarschuwd welk onheil mij kan treffen bij het open klikken.
    Een voorbeeld van o.a. een zeer kwalijke mail zijn de Eleison Comments van bisschop Williamson. Jullie zullen begrijpen dat die me echt op het slechte pad wil brengen.

  3. Ik ervaar dit als positief. Het bewijst dat de “democratische” partijen zeer bang zijn van het Vlaams Belang.
    Net zoals met de boekenbeurs, boeken van VB schrijvers worden angstvallig geweerd, maar uiteindelijk zit daar een ex-Syrië “strijder” te signeren. Geef toe, je wilt niet gelijkgesteld worden met dat niveau toch?

  4. Peter de Roover ook ik heb sympathie voor deze man gehad maar ben op mijn tellen teruggekomen, ooit was hij een Vurig pleiter voor Vlaanderen maar helaas!
    Ook bij deze man steeg het naar zijn hoofd en liefde maakt blind zeggen ze.

Reacties zijn gesloten.