Je suis Angélique

Permalink voor ingesloten afbeeldingJe suis Angélique

Een park in Reims.  Angélique Slosse ligt samen met twee vriendinnen te soezen in bikini tot een groepje Mohammedbruiden haar immoreel gedrag niet meer kon verdragen en haar aanraadde zich decenter te kleden.  Hun religieuze gevoelens zouden door het aanschouwen van zoveel naakt vlees gekwetst zijn.  Angélique vond dat ze zich niet moesten bemoeien met haar kleding, waarop de op hun teentjes getrapte juffrouwkes haar aanvielen, sloegen en schopten.  Voorbijgangers moesten Angélique redden.
De moraalmoslima’s werden gearresteerd.  Angélique kon de volgende dag niet gaan werken.  Nu tonen honderden mensen zich solidair via de hashtag #jeportemonmaillotauParcLeo met foto’s in bikini.

dhimmie soepjurkDe park-autoriteiten ontkennen dat er een moreel of religieus-gemotiveerde reden achter de aanval zou zitten.  De politie had het over een “banaal verhaaltje van een gevecht tussen jonge meisjes van rivaliserende bendes.”

Diverse bronnen, o.a. Mirror en Krone

Dank aan het speurend oog van Wes H.

9 gedachten over “Je suis Angélique

 1. Ik zou dat ook op mijn zwembroek durven schrijven “fuck Islam” maar dat zou hetzelfde effect niet geven . Bovendien bestaat het gevaar dat ze mij van een hoge toren te pletter gooien

 2. Ik voel mij misselijk, hier in Antwerpen, bij het aanschouwen van on Antwerpse
  kledij. Waarom is onze modeacademie wereldberoemd.

 3. Het merkwaardige is dat veel moslims denken dat westerse vrouwen verplicht worden om er zo bij te lopen, terwijl veel westerlingen denken dat moslima’s verplicht worden om er zo bij te lopen (kopvod, kleed over lange broek, burka…)

 4. Spijtig genoeg gaat het in de reacties op twitter niet over de grond van de zaak, maar enkel over het ” zonnebaden in bikini”, wat in feite een “non event” is.
  De grond van de zaak is de multiculturele – multi-criminele – multi-decadente en multi-parasitaire maatschappij. Men dient zich dan ook te keren tegen de verraders die er voor gezorgd hebben dat deze vreemdelingeninvasies het land konden omvormen tot een “mesthoop”. Verraders die de sluizen vierkant hebben open gezet en die wetten hebben gestemd om het verzet tegen deze invasies in de kiem te smoren. In plaats van acties te organiseren in het park in Reims zou men beter actie voeren in Parijs in de rue des Cadets, waar de tempel van het Groot Oosten gelegen is, en waar men dan zowel de verraders als hun zetbazen zal aantreffen.
  Het feit dat dan in de reacties op twitter Simone de Beauvoir ten tonele wordt gevoerd is ofwel het toppunt van onwetendheid, ofwel het toppunt van “bedrog”.
  Zij maakte immers deel van de voormelde rode & loge verraders kaste en was voor de rest een lesbische pedofiele!!! Een prachtig rolmodel dus wat vrouwenrechten betreft!!.
  Zie bruggetje :
  http://henrymakow.com/2014/10/Feminist-Icon-Was-a-Lesbian-Pedophile.html
  N.a.v. het “bikini incident” is het dan ook van belang te zoeken naar de echte oorzaken ervan … dit geldt ten andere voor alle andere incidenten waarin de “multiculturele rijkdom” betrokken is. Door het nu massaal publiceren van foto’s van jonge dames in bikini , slaagt men er dan ook in de aandacht af te leiden van de ware oorzaken van dit incident. (dit afleiden heeft dan zeker effect bij de mannen, waar er mogelijk een deel bij zijn die zitten te wachten op het volgende incident van die aard.!!).
  Of hoe een potentiëel gevaarlijk incident wordt geneutraliseerd.

  • Daarom ook onze titel: Je suis Angélique, wat meteen de leugenachtigheid van politici en media illustreert.

Reacties zijn gesloten.