Invasie

Een legereenheid met  jonge mannen zoekt zijn weg door de Balkanlanden naar de westerse vetpotten.  Geen vrouwen, geen kinderen.  Bij de Duitse zender n-tv kwamen verschillende Syrische deserteurs aan het woord die liever hun biezen pakken dan hun land, familie, vrouw en kinderen te verdedigen.  Lafaards.

En wij?  Wij kijken ernaar en durven niets anders dan binnensmonds te morren.  Lafaards.

FVE

 

12 gedachten over “Invasie

 1. Die vrouwen en kinderen kunnen binnen enkele maanden volledig legaal en met de vlieger komen.

 2. Inderdaad ons klootjesvolk is laf Verleden zondag een betoging tegen het plaatsen van 300 asielzoekers in Koksijde , er waren amper 200 deelnemers, een schande en altijd dezelfde mensen die zich inzetten en weinig of geen NBA ers

 3. Welkom terug FVE ! Dat moet een heerlijke vacantie geweest zijn , geen GSM , noch media , maar je hebt veel gemist . Intussen is Vlaanderen onafhankelijk geworden , Francken heeft zijn asielzoekers terug naar huis gestuurd en Verhofstadt werd geplaatst in een gesloten instelling . Wat die bende goed doorvoede lafaarden betreft . Ik weet dat , jij weet dat en wij weten dat Het volstaat echter om een foto te tonen van een verdronken klein kind , een “echt” slachtoffer van lafaarden en profiteurs om heel den boel op stelten te zetten , met grote spandoeken ” Welkom tafelschuimers ” en Merkel bijna heilig te verklaren…maar er komt zowat overal verzet . De mensen te ontwaken uit hun natte menslievende droom . Ze pikken niet langer hun eisen , hun ondankbaarheid en onbeschoft gedrag , krapuul waardig . Wij staan op de vooravond van ……..

 4. Gedicht over Belgie – Nederland in de nabije toekomst.

  In de lage landen van polders,
  landen gewonnen uit de zee,
  staat, waar eerst fier molens wiekten,
  thans een reusachtige moskee.

  Daar waar ooit de kind’ren lazen
  van Pietje Bell en Peter Pan,
  is de bibliotheek op scholen
  thans beperkt tot de Koran.

  Waar in het weekend de discodreunen
  je deden stuiteren in je bed,
  word je thans vroeg in de ochtend
  opgeroepen tot gebed.

  Waar op de maatschappelijke ladder
  een vrouw ooit tot de top kon klimmen,
  resteert thans een zwijgend vrouwenleger
  van in ‘t zwart gehulde schimmen.

  Waar ooit op koningedag de mensen
  genoten van heerlijk Antwerpen of Amsterdam,
  heerst thans de strenge wet der mullah’s
  en is er niets dan de islam.

  Waar man en vrouw ooit samen liepen
  hand in hand, vrij en verliefd,
  loopt de man thans meters VOOR haar
  precies zo Allah het belieft.

  Waar ooit een meisje met poppen speelde
  genietend van haar kinderjaren,
  huwt zij thans een vreemde baardman
  om snel tien kinderen te baren.

  Waar levenslang de zwaarste straf was
  heerst thans de wet van de Koran,
  en wordt een vrouw met de zweep geslagen
  als zij gezien wordt met een andere man.

  En zo zijn ons geliefd Nederland en Belgie
  verworden tot landen van haat.
  Welkom in de nieuwe orde
  van het Lage landen Kalifaat.

 5. Men merkt onmiddelijk aan het aantal artikelen dat “de vakantietrip” voorbij is (:-)… welkom-terug op Jullie eigen blog, geachte Redactie.
  Helaas, moet U, noodgedwongen, beginnen met een triestig beeld (toch voor ONS) van een stroom “niefanierers” die komen profiteren van het laatste beetje dat (nog) in ons reeds-uitgelepelde vetpot kleeft.
  Maar… dàt ware nog niet zo erg, ware het niet dat, door de grote hoeveelheid van indringers, er geen FATSOENLIJKE controle kan gehouden worden inzake ziekte (zie maar dat TBC-geval in Koksijde dat door de éérste mazen glipte), ongedierte (onvermijdelijk wegens de onhygiënische toestand tijdens hun zwerftochten), en hun politieke- & geloofsovertuiging.
  Door dit allemaal zijn de maskers afgevallen en merken wij nu duidelijk uit wat het grootste deel van paljassen zijn die de EU besturen. 🙁
  (en dàt geldt nog-maar voor degenen die zich laten identificeren…
  terwijl er nog duizenden liever in de anonimiteit vèrder willen doordringen in héél de EU). Grrrrrrr.

 6. Deze vijandelijke invasie massa wordt door onze zogezegde Europese leiders in onze landen gehaald om ons van de kaart te vegen. We hebben geen enkele kans meer om ons tegen deze invasie te verzetten, naar de wapens grijpen om ons en wat ons lief is te beschutten is ons verboden. Wat blijft ons? Ons blijft alleen nog onze volksgeest en onze wil die dikwijls tegen een vijand verwoestender kunnen werken dan een vernietigingswapen.
  We moeten weten wie dit Europese leed plant, wie het initieert, wie het over ons brengt want wie de daders en hun plan niet kent, kan geen geestelijke weerslag voeren. Om deze strijd te winnen hebben we een geestelijke bewapening nodig die niet alleen onze eigen kennis en overtuiging behelst maar ook de wil om ze uit te dragen.
  Weten is de enige macht die we nog hebben en kunnen inzetten. Merkel en consorten hebben met de tegen ons begonnen invasie oorlog de geestelijke weerbaarheid van de authentieke Europeaan groter gemaakt dan ze zelf kunnen vermoeden.

  • Anna,
   Inderdaad : ken de vijand!!!
   In al mijn reacties heb ik al meermaals verwezen naar de verraders en hun zetbazen, en de verborgen agenda’s die in volle uitvoering zijn.
   Het probleem is dat velen (ook in rechtse en nationalistische middens) een probleem hebben om de juiste en volledige diagnose te stellen van de “kanker”.
   Het is alleen deze juiste en volledige diagnose, die zal toelaten de vijand te identificeren. Een identificatie die, zoals U terecht schrijft , absoluut noodzakelijk is om het verzet te organiseren.
   Het zeggen, schrijven en verspreiden van de waarheid over de “vijand” is daarenboven een bovenmenselijke taak, die dan ook nog “levensgevaarlijk” aan het worden is. Ik verwijs naar de toestand in Duitsland!!
   Internet is momenteel nog het enige overblijvende kanaal, maar ook hier dreigt het gevaar. Zie mijn andere reactie op Big Brother!!
   Er is weliswaar een potentiëel aan verzet aanwezig, maar dit is totaal versplinterd. Bovendien geven tal van mensen zich geen rekenschap van de gevaren die ze lopen, kwetsbaar als de meesten zijn. Het kan dan ook niet de bedoeling zijn, onwetenden die te goeder trouw zijn, mee te sleuren in de ondergang, zonder dat dit iets bijgedragen heeft tot de goede zaak.
   In eerste instantie zal men zich dan ook moeten beperken tot het verspreiden van de (radicale) diagnose van de kanker!!

   • @ Lovenaar,
    het is opmerkelijk hoe de vierde macht in onze ‘democratie’, pers, tv, radio vandaag meer en meer gecorrigeerd, gecontroleerd en bekritiseerd wordt door de velen op het net, de kritische media gebruikers die zich geen mening meer laten opdringen maar een eigen zicht op voorgekauwde historische, politieke en maatschappelijke gebeurtenissen ontwikkelen. Een vijfde macht die haar sporen nalaat en een netwerk vormt waar vroeg of laat toch rekening mee zal moeten gehouden worden.

  • Anna , bidden is het enigste dat wij nog kunnen en mogen doen en …….. het helpt echt ! Indertijd tijdens de invasie van de Vikings heeft de bevolking ook de pannen van het dak gebeden ” Van de Noormannen , verlos ons Heer ” Ziede gij nog een Viking rondlopen ?

   • Nee Rene, maar ik bid dat ze moge terugkomen om wat huis te houden met onze nieuwkomers.

Reacties zijn gesloten.