In de brievenbus

Oproep

Na de sociale assistent, de multiculturele straathoekwerker, de allochtone wijkagent en de academische deradicaliseringsambtenaar is er nu de functie “buddy” om wie radicaliseert terug op het juiste pad te krijgen. Welnu, na het lezen van het boek “Waarover men niet spreekt” van Wim Van Rooy voel ik aan dat ook ik aan het radicaliseren ben. Graag verzoek ik de staat om hulp. Voorzie mij aub een jonge, knappe deerne als “buddy” en hopelijk komt alles terug goed met me.

Get. Eenzame Radicaal

GVA

 

2 gedachten over “In de brievenbus

  1. Eenzame radicaal ? Hij is helemaal niet eenzaam en zal het nooit zijn ! Wij zijn verraden door onze politiekers en de Rooms Katholieke kerk die hun lichten doven .Bestaan er dan geen radicale Christenen meer zoals ten tijde van Godfried van “Boeljon” Zij gingen vechten voor hun geloof en met succes . Wat zou er gebeuren als er een processie werd georganiseerd in de straten van Antwerpen of Brussel . Vroeger knielden de menschen als de monstrans voorbijging , ik denk nu dat de priester moet gaan lopen met zijn monstrans om geen pak rammel te krijgen . De tijden zijn veranderd , het begon allemaal met hier en daar een Islam gastarbeider !
    De eerste noemden ze “gastarbeiders ” ze waren te gast om te werken !
    Dan waren er de immigranten die kwamen zien hoe wij werkten !
    Nu zijn er de Fluchtelingen die komen eisen dat wij voor hun werken

  2. @ Beste Rene, voor deze reactie krijgt U een 10 op 10, èn een kus op het voorhoofd van de juf… helaas is het tegenwoordig tè koud om een diepe inkijk in haar décolletee te hebben… U zult daarvoor moeten wachten tot de volgende lente. 😉

Reacties zijn gesloten.