In de brievenbus

MM900285281[1]

Komt het tot een parlementaire onderzoekscommissie?

We zullen het maar beter afwachten of er een onderzoekscommissie komt. Een vraag om erover te stemmen op vrijdag 1 maart werd donderdag afgewezen. Afkoelingsperiode? Vandaag leest men er alvast niet veel meer over. Men schijnt te beseffen dat dit balletje niet alleen tot in het ACW-kamp zou rollen. Stel dat het tot een onderzoekscommissie komt op aandringen van N-VA en VB; Groen, LDD maar ook VLD en MR sluiten zich daarbij aan, zoals donderdag werd gesuggereerd! Wat dan met de ‘verstandhouding’ in de Vlaamse regering? Dit zou dan wel eens een breekpunt tussen N-VA en CD&V kunnen worden. En komt het tot een parlementaire onderzoekscommissie is het zeker niet uitgesloten dat de regering valt. Want ACW zal niet het enige lijk zijn dat uit de belgische kasten valt. Waarom zou Onkelinkx zich zo verzetten, denkt u, tegen zo’n commissie? De rode lijken zouden het tjevenlijk nog wel eens in de schaduw kunnen leggen.

Dit land is één grote beerput. Het is aan mekaar gelijmd met schandalen, het één al wat groter dan het andere. Stel dat deze regering valt, wil ik nog zien of er nog een volgende kan gevormd worden. Als dàn de Vlamingen aan één zeel trekken is het over en out met dit land. En dàt begint men te beseffen. Houdt deze regering het nog uit tot 2014 is de kans groot dat de V-partijen een meerderheid halen in Vlaanderen, wat de peilingen er ook mogen van maken. En dàn wil ik zien wat N-VA zal doen.

De vlieg

MM900285281[1]

Vanuit de onverlichte, met afval bezaaide steeg.

Mijn onbetrouwbare tipgever in de vieze regenjas fluisterde mij, tussen rochelende hoestbuien door, dat de uitgekiende campagne, die heden ten dage en drie jaar na de feiten gevoerd wordt over het geval Jonathan Jacob, verschillende doelen dient.

De getoonde beelden zouden zwaar zijn gemanipuleerd en bepaalde geluidsfragmenten gewist zijn om de agressiviteit van Jonathan Jacobs te verdoezelen. Dit volgens een relatie van de tipgever. We konden de persoon in kwestie niet zelf ontmoeten omdat deze maar af en toe kan ontsnappen aan het toezicht van de Broeders Alexianen van Boechout en voor hem bezoek van buiten de inrichting ten strengste verboden is.

Het eerste oogmerk van de uitgekiende operatie was de vermetele procureur Herman Dams in diskrediet te brengen. Dit als vergelding voor zijn niet politiek correcte houding betreffende de “Patserbakken” en de boven de wet verheven chauffeurs van deze.

Gelukkig is dit is al grandioos tegengeslagen.

Samen hiermee wil men de BBT (Bijzonder Bijstand Team) buiten spel zetten. De BBT is nog zowat de enige politie interventie eenheid die nog een beetje krachtdadig kan optreden; zij worden meestal ingezet om zware en gevaarlijke criminelen aan te pakken/houden. Wat door het gebrek aan gevangenissen en volgens gans uitgebreid in- en uitheems links een onzinnige bezigheid is en bovendien hun kiezers schaadt.

Mijn zegsman wist niet met zekerheid te zeggen of de mol, die de beelden in de openbaarheid bracht, tot de politie van Mortsel behoort, dan wel een voor- of tegenstander is van Pira. Aangezien Pira burgemeester was van Mortsel toen de feiten plaats hadden is dit een cruciaal punt waarop ik geen antwoord heb.

Wes Hardin

2 gedachten over “In de brievenbus

 1. Alleen al “het gevoel” dat de boel ontploft in 2014 (hopelijk nog in 2013) doet leven.
  Wij Vlamingen MOETEN dat decadent misdadig profitariaat aanpakken t/m de wortel.
  De roofbouw op ONZE Vlaamse welvaart moet gestopt worden.
  De veiligheid van de Vlamingen moet terug hersteld worden.
  De grenzen moeten dicht voor vreemdelingen van buiten Vlaanderen.

Reacties zijn gesloten.