Importproblemen

In 't verzet frontex ferryWij zijn niet (helemaal) harteloos.  De man die de laatste tijd “uit het buitenland” communiceert – is hij ondergedoken? – door ons plagend “de importsecretaris” genoemd, moet elke dag spitsroeden lopen.  De sukkelaar kan niet voor iedereen goed doen.  Enerzijds haalt hij zelf Syrische gezinnen naar het land van belofte, krijgt de wind van voren omdat het “toevallig” christenen waren, doet bovenop het gevraagde EU-aantal er een fikse dot importbereidheid bovenop, kan de uitgeprocedeerden en illegalen niet uit het land zetten, wordt verrast door de aantrekkingskracht van het land b en komt tot de vaststelling dat hij hen in gebouwen van het leger én in hotels zal moeten onderbrengen.

Tja, het einde van de tunnel is nog lang niet in zicht.  Het reisseizoen is nog lang niet ten einde, de EU-vissersvloot blijft hengels in de Middellandse Zee uitgooien waarna de volksverhuizers hun weg vervolgen naar vruchtbaarder streken.

Speciaal voor Theoke, dit kort filmpje, gedraaid in opdracht van zijn meest geliefde vijand:

FVE

10 gedachten over “Importproblemen

 1. Dezelfde man maar met een plakaat “Stop immigratie Nu” Ik durf erop wedden dat het resultaat hetzelfde is , uit reden 1- totaal geen belangstelling en 2- het niet durven uitkomen voor zijn mening , iedereen kan zien dat je tekent . De meeste van onze Vlaamsche mensen zijn slachtoffer van een lullabay of slaapliedje , gezongen door EU en de regering , bijgestaan door het koor van Hart tegen hard …..tot ze brutaal worden gewekt door de realiteit . Het is zoals het heugelijk nieuws dat de misdaad cyfers dalen , probeer daar maar eens een slachtoffer blij mee te maken .

 2. Moest Francken(stein) kl… aan zijn lijf hebben, en bovendien te goeder trouw zijn, dan had hij al lang zijn ontslag gegeven, in plaats van de Vlaamse belangen te verraden en te verkopen, waarbij hij zich dan schuldig maakt aan “hoogverraad”.
  Het gaat hier dus niet om “importproblemen” maar om een regelrechte oorlog tegen het Westen, waarbij de vreemdelingen invasies aangewend worden als massavernietigingswapens.
  Over de financiering van deze “importateurs” zie bruggetje :
  http://quer-denken.tv/index.php/1605-die-usa-bezahlen-die-schlepperbanden-fuer-die-asylanten-nach-europa
  In deze tekst is er ook een commentaar over de bedoelingen van deze invasies!!
  Over de rol van het Westen in deze invasie :
  http://www.rt.com/news/311407-migrant-crisis-eu-policy/
  Ik citeer :
  “Migrant flow to Europe is result of US, EU military ops in Middle East – Czech president ” (=einde citaat).
  Published time: 2 Aug, 2015 21:00
  Gezien Italië een sleutelrol speelt bij deze invasies, kan het niet anders of de mafia zit er ook tussen om “er iets aan te verdienen” :
  http://www.ft.com/intl/cms/s/0/0d0371d0-31f4-11e5-8873-775ba7c2ea3d.html#axzz3i80OW3U4
  Ik citeer :
  “July 24, 2015 4:41 pm
  Italy’s Mafia learns to profit from the migration crisis
  James Politi in Rome”(=einde citaat).
  Nog een citaat uit het laatste bruggetje :
  “In one intercepted phone call released by Italian police last year, Salvatore Buzzi, a leftwing social activist who served time in jail for murder in the 1980s, remarked: “Do you have any idea how much I earn on immigrants? Drugs are less profitable.” Mr Buzzi, who was arrested, denies any wrongdoing”(=einde citaat).
  Uit dit citaat blijkt dan ook het verband tussen links & de mafia, en de mensenhandel.
  Over de rol van de loge bij deze invasies :
  http://freewordandfriendsworld.blogspot.be/2015/07/the-italian-state-is-human-smugger.html?view=flipcard
  Als het nu nog niet duidelijk is, dat deze invasies geen toeval zijn, maar al jaren geleden gepland zijn geweest..met de bedoeling onze westerse maatschappij te vernietigen, dan kan alleen de “psychiater” nog hulp bieden(=voor de nuttige idioten), ofwel de toepassing van artikel 115 van het strafwetboek. (=voor de verraders).
  Hierbij volstaat het dan ook niet de verraders te neutraliseren, maar dienen ook hun “zetbazen” ontmaskerd te worden. Het is dit laatste dat het “ultieme probleem” is, zeker nadat men zijn ziel verkocht heeft aan de duivel.

 3. Is er nog geen migratie genoeg ? en niemand reageert Wat zijn we toch een klootjesvolk We blijven stemmen voor al die partijen die er niets tegen doen en ik reken daar de NBA bij

 4. Ben gisteravond met een zwaar gemoed het bed ingedoken. Had de monarch van Vaticaanstad aan het woord gehoord. In Thailand en Maleisië zit het vol met oorlogsvoerders en moordenaars. Daar geeft men de vluchtelingen wat eten en drinken en stuurt ze terug de zee op. De Europeanen zijn niet veel beter, Franciscus incluis maar dat vergat hij erbij te zeggen.
  Heb eens opgesnord hoeveel vluchtelingen Vaticaanstad heeft opgenomen. De teller staat daar nog op nul. Nochtans is Vaticaanstad dichter bij Lampedusa dan Vlaanderen. Heeft het een gendarmerie die ze veilig naar de logementen, waarover het Vaticaan beschikt, kan brengen en voor de frisse lucht en vakantie uitstapjes is het optrekje Castel Gandolfo meer dan geschikt.

  • De “uit”knop indrukken, Anna, kan helpen bij een naderende depressie.

 5. Het werkelijke doel van deze “import” is de vernietiging van Europa. Dit kadert dan op zijn beurt in het conflict met Rusland.
  http://www.zerohedge.com/news/2015-08-07/us-destroying-europe
  In het voormelde bruggetje heeft men het over Obama.. die echter maar een “stroman” is. De werkelijke macht ligt bij de dominerende financiële en occulte belangen van Wall Street.
  Zoals voor WO I en W O II streven deze “belangen” naar een nieuwe oorlog
  (=W O III), ditmaal met Rusland, waarbij het Midden Oosten de rol van de Balkan vervuld. Paul Craig Roberts trekt hier ook de aandacht op in het volgende bruggetje. De verwijzing naar Armageddon is veelzeggend.
  http://kingworldnews.com/paul-craig-roberts-putin-issues-major-warning-but-is-it-too-late-to-escape-armageddon/
  Dit alles kan niet los gezien worden van de wereldwijde financiële en economische crisis(=opzettelijk uitgelokt) om de schuldbergen te doen wegsmelten door een hyperinflatie. Oorlogen zijn daartoe een geschikt middel.
  http://www.zerohedge.com/news/2015-07-31/ron-paul-all-wars-are-paid-through-debasing-currency
  Dit alles hangt dan ook samen met de rol van de dollar als “reserve currency”
  http://www.quora.com/What-happens-once-the-U-S-dollar-loses-its-status-as-the-worlds-reserve-currency
  Een citaat uit deze tekst over de gevolgen van het het verlies van deze “reserve status” :
  “This system will continue so long as the dollar is viewed as a stable currency. If that perception evaporates, so will the reserve status, and the U.S. will have a MUCH harder time borrowing and importing. Without demand for the dollar, the end result would be a major currency devaluation and a drastic standard of living adjustment. Socially, I believe that would be a catastrophic event for the U.S. and for the nations that hold their wealth in our currency.”(=einde citaat).
  Intussen stijgt de spanning in het Midden Oosten. Na de recente Turkse koerswending, is er het aanbod van Rusland om troepen te zenden naar Syrië:
  http://www.zerohedge.com/news/2015-08-04/russia-ready-send-paratroopers-syria
  Wat zal de volgende stap zijn??

Reacties zijn gesloten.