“Ich habe es nicht gewusst!”

Afbeeldingsresultaat voor angsthase gif

Deze dame is vertwijfeld. Ze belijdt haar schuld. Mea culpa. Mea maxima culpa. Vergiffenis, ik heb gezondigd. Ik wist toch niet wie er achter de boeking voor koffie-met-taart, ca. 15 personen, een gesloten gezelschap… zat. Ik dacht dat het om een koffietafel voor een begrafenis ging. Ik heb er zo’n spijt van. Ik ben hier nieuw. Ben Poolse. Ik zou die AfD toch nooit binnenlaten. Het zal nooit meer gebeuren. Hoe kan ik het goedmaken? Welke is mijn penitentie?

Ich bitte um Verzeihung. Ich habe es nicht gewusst.


Dit is geen satire. Wij herhalen: dit is geen satire. Zo zie je maar hoe die vermaledijde AfD onder de misleidende naam “Schmidt” in een horecazaak van een lieve Poolse dame binnensluipt. Zij is nu als de dood voor een wraakoefening van Antifa.

Meer bij: AfD unerwünscht – In Deutschlands Gastronomie-Szene grüßt täglich das Murmeltier