3 gedachten over “Honi soit qui mal y pense

 1. Door: Abdel Ilah Rubio
  8-11-13 – 10:51 bron: AD/RD
  De site kampt met opstartproblemen © Moslimkrant.nl.
  Nederland is vanaf vandaag een nieuwe ‘krant’ rijker: de Nederlandse Moslimkrant. Het nieuwe medium, dat alleen online verschijnt, wil moslims in Nederland een stem geven.
  De Rotterdamse initiatiefnemer Brahim Bourzik wil met nieuws, achtergronden en opinie het ‘verkeerde beeld dat nu van de Nederlandse moslimgemeenschap wordt geschetst rechtzetten’.

  Het oud-raadslid voor GroenLinks stelt dat veel moslims én niet-moslims zich ergeren aan het eenzijdige, negatieve nieuws over deze bevolkingsgroep.

  Volgens hem is het ‘een gat in de markt’. ‘In Nederland wonen inmiddels bijna een miljoen moslims, die ook veel consumeren.’

  De initiatiefnemer van Moslimkrant.nl denkt dat hij door de goede contacten in de moslimgemeenschap vaak ander verrassend nieuws kan brengen. Hij verzekert dat het medium ook misstanden in eigen kring aan de kaak zal stellen. Bourzik heeft daarom bijvoorbeeld ook de Rotterdamse oud-wethouder Marianne van den Anker (Leefbaar Rotterdam) aangetrokken als columnist. ‘Zij krijgt alle ruimte om te schrijven wat ze wil over moslims.’

  In haar eerste column levert ze meteen forse kritiek op het initiatief van de Moslimkrant. ‘We laten hiermee meteen zien dat we open staan voor mensen met een andere mening.’
  Lees ook
  Neem nu een abonnement op het AD!
  ADS DOOR GOOGLE

  • Opmerkingen:
   “…het eenzijdige, negatieve nieuws over deze bevolkingsgroep”
   moet zijn: “…het meerzijdige, negatieve nieuws enz..”
   Voortgaande op statistieken over werkloosheid en misdaad kost deze bevolkingsgroep vele honderden procenten meer dan zij inbrengt.
   Nee, dank u, voor mij geen abonnement.

 2. Premmeke was te zien bij VIER in de slimste mens. Toen ik hem bij de eerste deelname zag dacht ik onmiddellijk die komt hier rel schoppen. Ken hen van op de Nederlandse TV. Het is nu te hopen dat hij volgend seizoen geen programma krijgt op VIER, zoals alle lieverdjes van de slimste mens. Er is rotzooi genoeg op de buis zodat we het niet moeten importeren. Dat hebben ze met P. De Leeuw al geprobeerd. Trouwens gisteren op Ned 3 ook BNN was een programma ” het grote racisme onderzoek “. Men ging daar bewijzen dat we allemaal een beetje racistisch zijn. Voor mijn gezondheid heb ik de TV afgezet en ben gaan slapen. Wat willen ze morgen bewijzen? dat ik een geile hetero ben? Schuldig!!!

Reacties zijn gesloten.