Homo psychopaticus

Wes HardinVerzwegen

De Europese en zeker de Belgische kranten worden opgemaakt met een kadaverdiscipline waarvan “Signal” en “Pravda” nog iets hadden van kunnen leren. De weinige die nog een beetje blijk gaven van objectiviteit werden de laatste jaren snel opgekocht*. De objectieve reporters of redacteurs werden buitengemieterd, waarna de weldaden van de islam en de heldendaden van de debiele dhimmi politici dogmatisch konden worden geopenbaard.

Dit maar om erop te wijzen dat men raar of zelden een krantenbericht zal lezen over de gewelddaden tegenover Christenen begaan door volgelingen van de “godsdienst van de vrede”, hoewel men daar per dag enkele edities mee zou kunnen vullen. Schijnbaar wil men ons doen geloven dat het de moeite van het vermelden niet waard is en het in brand steken van christelijke eigendommen, de verkrachtingen, martelingen en moorden gebeuren in alle sereniteit en verdraagzaamheid** en dat deze daden terug te brengen zijn op lokale gewoontes, waarvoor wij alle begrip dienen te betonen. Zoals wij ook, volgens sommige idioten, de misdaden hier begaan door de volgelingen van Mohammed en hun derivaten, moeten aanzien als culturele eigenheden en deze met de mantel der liefde bedekken.

Meer nog, als fundamentalistische rebellen een land als Syrië moreel willen katapulteren van de late middeleeuwen naar het stenen tijdperk, gebeurt dit met de hulp van de heersende poco’s uit de EU en VS, én met het geld van de belastingbetaler.

Cartoon on stone age

In Libië, waar dankzij de EU, met Frankrijk en haar acoliet België op kop, de sharia volgelingen aan de macht konden komen, worden de “misdadigers” streng aangepakt. Zo werd de Koptische Christen Azzal Hakim Atallah opgepakt in Benghazi, hij werd gevangen gehouden door de Libische Preventieve Veiligheidsdienst sinds 25.2.2013, in afwachting van zijn proces in Tripoli. Hij stierf in zijn cel als gevolg van folteringen.

Wat was de misdaad van Azzak Hakim Atallah, die in een telefoonwinkel werkte? Hij werd gearresteerd omdat men zijn nummer gevonden had bij een andere verdachte die aangehouden was omdat hij Christelijke lectuur in zijn bezit had.

Het is onbegrijpelijk hoe een ezel als Guy de la Tourette al molenwiekend in het Europarlement kan eisen dat de EU de Syrische rebellen bewapent, of Bertje den Bleiter een wetsvoorstel indient om alle kritiek om de islam te verbieden. Mogelijk behoren zij niet tot de Homo Sapiens maar tot de verloederde subgroep Homo Psychopaticus.

* Met uitzondering van ’t Pallieterke

**Na “vredevol” het voornaamste kenmerk van de islam

Wes Hardin

Bron: http://www.foxnews.com/world/2013/03/11/egyptian-christian-dies-after-torture-in-libyan-jail-report/#ixzz2NJcpACb4