Het was dan toch niet Poetin…

Gerelateerde afbeelding… maar wel de blanke evangelische christenen die Donald Trump naar het hoogste ambt gecatapulteerd hebben!

Volgens een poll van de Religion News Association zijn het de blanke onverdraagzame racistische evangelische christenen die massaal voor Donald Trump kozen.  Oef, de paus mag op zijn twee oren slapen: zijn kudde heeft grotendeels braafjes voor de ‘democratie’ gestemd.

De Trump kiezers staven hun goedkeuring voor zijn standpunten i.v.m. abortus, illegale immigratie, wapenrechten en ‘conservatieve’ benoemingen bij justitie.  Voeg daarbij hun bezorgdheid over de economie en terrorisme.  En voilà het pad naar het Witte Huis lag open voor hun idool.

Wie beweert dat de Ku Klux Klan een marginaal gegeven is geworden?

White evangelical Christians catapult Trump to presidential victory

 

 

2 gedachten over “Het was dan toch niet Poetin…

  1. Filip Dewinter zei ooit van de Ku Klux Klan dat het “een vereniging is met grote amusementswaarde”.

  2. Oeijejoei… een grote fout begaan, geachte Redactie, door die drie woordjes, beginnende met de letters tussen de “J” en de “L” te publiceren (Walter F, beging helaas, dezelfde fout)
    Aldus plaatsten Jullie zich automatisch op de lijst van verdachte sites (bestaat reeds vanuit de tijd van de Morse-telegrafie) —> en wordt gecontrolleerd “ergens in het United Kingdom”

Reacties zijn gesloten.