Merkwaardig

Gerelateerde afbeeldingDe klimaatterroristen voorspellen steeds weer een stijging van de zeespiegel.  Zeebrugge wordt een zandbank, Brugge krijgt haar rol van internationale haven terug, in Antwerpen worden de vlieten open gegooid, Flandria krijgt een nieuw contract en Venetië verdwijnt compleet onder water.  Zegt men.

Wie momenteel met een gondola wil varen, mag zijn plan opbergen.  Venice left high and dry

Als deze situatie erger wordt, dan heeft de EU-vloot geen werk meer.

2 gedachten over “Merkwaardig

  1. Spijtig genoeg hebben de klimaatterroristen hun aanhang in de politiek, die op hun beurt weer een aanhang hebben bij gewiekste zakenmannen/vrouwen die geld ruiken. Alle maatregelen die uitgevaardigd worden door de EU, het federaal en Vlaams parlement zijn zaken die de gewone burger veel geld kosten. De tijd dat men ons gaat verplichten om zonnepanelen op ons dak te leggen is echt niet ver meer af. Of je dat kan betalen of niet is bij de klimaatterroristen bijzaak.

  2. Die bijgevoegde foto duidt het schandalig ontbreken van de hoognodige baggerwerken èn dàn, op degelijke diepte uitgebaggerd, een dikke bevloering van de kanalen (een Billiardenkost) —> wél “B” hoor om voor eeuwen ok te blijven.

Reacties zijn gesloten.