Het kan verkeren

Het kan verkeren…

Afbeeldingsresultaat voor trump time         Afbeeldingsresultaat voor trump time

Afbeeldingsresultaat voor trump time

Newsweek magazine. Speciale herdenkingseditie van 8 nov.. een van de 125,000 exemplaren gedrukt en verscheept (17 verkocht).  De titel verraadt een merkwaardige zin voor humor “Hillary Clinton finally reached the Oval Office on her own”.  Zullen we eens moeten nagaan bij de Clinton Foundation en Soros.  Of is dit “fake news”?

Afbeeldingsresultaat voor madam president newsweekWil de ware Amerikaanse president nu opstaan?

Afbeeldingsresultaat voor putin president usaFBI bevestigt CIA’s conclusie dat Rusland in feite de presidentsverkiezingen gemanipuleerd heeft (met wijze raad van Obama aan het adres van Trump)

 

7 gedachten over “Het kan verkeren

  1. Ik heb het altijd gedacht, maar nu ben ik er zeker van. Dat Patje Janssens in Antwerpen zijn schup moest afkuisen is ook de schuld van de Russen.

  2. In zijn laatste speech van het jaar oreert Obammeke dat Rusland een zwak land is. Hoe kan een zwak land de verkiezingen beïnvloeden van de machtige V.S.? Grapje zeker?

    • Obama is een ondankbaar iemand . Poetin had onlangs nog een handje bananen laten bezorgen om hem gunstig te stemmen

  3. Is het maken van de rekensom geen discriminatie, bedoeld om bepaalde minderheidsgroepen – mogelijk zelfs de huidige president van de V.S. – te verhinderen een reactie te plaatsen?

Reacties zijn gesloten.