“Het is zij of wij”

Met dank aan G. Deckzeijl voor de tip.  Dit is wat bepaalde vakkrachten voor ogen hebben om een vrouw onder de knoet te houden.  Mishandeling.  Misbruik.  Stukjes lichaam wegsnijden, toenaaien, kapot maken.  Opdat ze hun slavin wordt en blijft.  Pijn. En ze noemen dat cultuur, traditie, religie.  Zullen we het nog eens over onverdoofd slachten hebben?

Kl…!

 

6 gedachten over ““Het is zij of wij”

 1. Toch moeten er ongekende voordelen aan zijn, want de moeders haasten zich om hun dochters dezelfde behandeling te schenken. En zij die hier komen wonen hebben er zelfs geen huwelijk met één van ons voor over om er vanaf te geraken.

 2. Behoudens uitzonderingen zijn bewoners van het MO achterlijken , een lagere mensensoort . Zij hebben nood aan heropvoeding wat mogelijk kan leiden tot een beschavingsgraad . Voor hun achterstand zijn er een veelvoud aan bewijzen . Zij leven nog in de middeleeuwen en geloven nog in een oude vermoedelijk , seniele vent , met name Mohammed .
  Welke beschaving , geeft een man wegens zijn vrije meningsuiting 1000 zweepslagen !
  Welke beschaving beleeft genoegen aan het lijden van dier en mens !
  Welke beschaving verminkt zijn vrouwen aan hun geslachtsorganen , waarom?
  Welke beschaving hult zijn vrouwen in tenten ! Is de vrouw niet gemaakt om met haar natuurlijke schoonheid de man te verleiden omwille van de voortplanting !
  Welke beschaving is extreem in het plegen van geweld
  Welke beschaving is bijzonder snel gekwetst in zijn gevoelens en vermeende waarheden.
  Het lijstje is verre van volledig . Het zijn geen mensen zoals wij . Een ambetant verwend jonk dient anders te worden aangepakt dan een “normaal’ kind . Spijtig dat onze linkse broeders dat niet beseffen . Als dat verwend jonk steeds zijn zinnetje krijgt en regelmatig voorzien van verse pampers wordt hun en onze toekomst rampzalig

 3. Ik heb nog een prangende vraag waar ik het antwoord niet kan van vinden. Onze westerse wereld doet er alles aan om in het MO te helpen met democratieen te vestigen. Weg met de dictators ! Leve het volk …..Lybie , Syrie zijn voorbeelden waar mensenrechten met de voeten getreden worden . Prachtig initiatief , al die bommekes voor de bevrijding ! Maar wat met Saoudi Arabie , waar schoolkinderen levend werden verbrand , ze mochten niet gered worden wegens hun kledij !! om maar een voorbeeld te noemen . Integendeel , een tijdje geleden stierf hun opperhoofd
  Een reeks van westerse notabelen , stuk voor stuk mensenrechtenliefhebbers, kwamen met tranen in de ogen hun medeleven aanbieden . Ik kan dat maar niet begrijpen …of zou het iets met olie te maken hebben , waar sommigen beter van worden . Maar dat geloof ik niet , onze westerse politiek is rechtlijnig ,een wereldvoorbeeld , vrij van corruptie en leugens ! Vraag dat maar aan onze linkse broeders

  • Ik voeg het nog even toe, dames en heren, om het voor eens en voor altijd duidelijk te krijgen, Barnhardt vanaf 4:10…
   “And we’re letting these bastards build mosques…????”

   Alles over Walt Disney-achtige PUISTEN in ons seculiere landschap:
   http://tinyurl.com/oklafov
   Ik kan me een wereld zonder islam goed voorstellen:
   http://tinyurl.com/ox3te8w

 4. waarom hebben die vrouwen er nooit aan gedacht om bij de kleine jongetjes het piemeltje tussen de billetjes te naaien als preventie ?

Reacties zijn gesloten.