Het is te koud…

… om te protesteren tegen de opwarming van de aarde!

Het klimaat is altijd goed voor een of andere protestactie.  Deze spant de kroon.  Als het thema van je protest tegengesproken wordt door het thema zelf.

Misschien een ideetje voor de nullenzender als ze eens ‘goed nieuws’ willen brengen?

Hun protestactie tégen het gebruik van fossiele brandstoffen hebben ze voor onbepaalde tijd moeten uitstellen wegens “ongeschikte weersomstandigheden en andere logistieke problemen”.

Fossil Free Yale, een groep hoog-intelligente dromers aan de vermaarde Yale universiteit, heeft als doel het gebruik van fossiele brandstoffen te bannen wegens de opwarming van de aarde.  Maar de aarde werkte niet echt mee.  Het was té koud!

FT

 

 

2 gedachten over “Het is te koud…

  1. Het zou beter zijn als die hoog intelligente dromers wat meer aandacht zouden besteden aan de opwarming van de Islam en hun fossiele Koran versjes die zijn veel gevaarlijker

  2. Idioten en waanzinnigen kom je het meest tegen in die zogenaamde geleerde sector en religiesector, 2 businesssectoren die leven van lullen en zakken vullen, oh sorry was nog de politieke sector vergeten, dus 3 businesssectoren, ha ha ha ha. Het is alleen jammer dat wij die idioten en waanzinnigen onderhouden met ons geld. Jammer, Grrrr.

Reacties zijn gesloten.