6 gedachten over “Het blanke ras sterft uit

  1. Als een keversoort zou bedreigd zijn stond Links op zijn achterste poten, maar met het verdwijnen van het blanke ras zouden ze zelfs blij zijn, zeker de Duitsers en de Zweden. Maar wie gaat er dan nog iets uitvinden? Nog nooit heeft een bruine of een zwarte, laat staan een moslim , iets uitgevonden, behalve de tamtam. En VOOR de uitvinding van de pc, het internet, de gsm, de gps en zoveel meer beweerde men ook al dat alles al uitgevonden was.

  2. Ook duidelijk is dat de grote winnaar van gisteren in Frankrijk, Nicolas Sarkozy, niet meer is dan een Jood, die vooral de belangen van de Joden nastreeft, en dat is oa de islamisering en verbruining van Europa, als hij zegt dat de vermenging van de verschillende rassen ONVERMIJDELIJK is. Hij interesseert zich geen jota voor het behoud van het Franse volk, voor hem mag het verdwijnen, zolang ZIJN Uitverkoren Volk maar blijft bestaan. Dit is het typische linkse gestook van de Eeuwige Jood, dat ervoor gezorgd heeft dat ze zowat uit ieder land waar ze ooit zijn neergestreken, ook weer verdreven werden.

  3. Natuurlijk moeten we eraan. Eigen schuld, dikke bult. We zijn verkwistend met de duurste zaak ter wereld, we slaan er de hand aan, we vermoorden het gezond verstand.

Reacties zijn gesloten.