9 gedachten over ““Help het christendom te beschermen!”

 1. Alles wat we nu moeten ondergaan is het begin van de vierde wereldoorlog.

  • Vierde wereldoorlog , den derde staat pas in zijn kinderschoenen en je spreekt al van een vierde , wat zou kunnen betekenen dat groen en rood in de toekomst nog altijd het volk kunnen beinvloeden

 2. Het Nieuwsblad bij het artikel “Opnieuw racistisch spandoek in de Poolse voetbaltribunes”. Vermoedelijk een vergissing van het Nieuwsblad….moet zijn
  “””” Opnieuw realistische spandoek in de Poolse voetbaltribunes”””””

 3. Aan het begin van dat Joetuubeke , onderste rij de derde van links , is dat gene Pool ?

 4. De reactie van het Nieuwsblad noem ik van een gewilde, haast ongekende boosaardigheid. Voor het overige staat die oproep al jaren op mijn programma.

  Wie mij helpt meer inzicht te verkrijgen is de Vlaamse reus, Guido Gezelle, die met een zo grote liefde over zijn geloof schrijft dat hij je wel moet meesleuren. Las bij hem pas een passage over Maria. Hij leert mij dat Clemens van Alexandrien en Eusebius beide getuigen dat de heilige Maagd elf jaar na de dood van Christus gestorven is. Bij de dood van Christus was Maria 49 jaar en werd door Sint Jan de Evangelist in zijn huis opgenomen. Toen ze de boodschap aanvaardde was ze 16 jaar en Sint Jan 24. Na elf jaar in het huis van Sint Jan te hebben gewoond is ze gestorven en aan de voet van de Olijfberg begraven. Toen is Sint Jan naar zijn voor hem bestemde streek Ephesus vertrokken om ons te leren: ‘in het begin was het woord en het woord was bij God’. Helaas heeft de duisternis en het Nieuwsblad het niet aanvaard.

 5. Stevige tribunebalkons om die hossende menigte te kunnen doorstaan.
  Op de Heysel was het ooit anders….

 6. Over de toestand in Frankrijk : Het Christendom wordt in het onderwijs vervangen door de Islam!!!
  Een citaat van de webstek Hartgeld rubriek Europa dd. 06.11.2015 :
  “Frankreich:
  [17:31] Leser-Zuschrift-DE “Mannheimer über die neue Musel als Ministerin”:
  Wenn man es nicht schwarz auf weiß vor sich hätte, man würde es nicht glauben. Frankreich, das Land der Aufklärung und des Laizismus, das Land Voltaires und Descartes, der französischen Revolution und der Pariser Kommune, hat ausgerechnet eine bekennende Muslima, die aus Marokko stammende Najat Vallaud-Belkacem, zur “Ministerin für nationale Erziehung, höhere Bildung und Forschung” gemacht. Diese, kaum im Amt, plant nun die Abschaffung jedes Unterrichts, auch innerhalb des Fachs Geschichte, über das Christentum. Doch nicht etwa, um die Forderung des Laizismus nach völliger Trennung von Kirche und Staat zu komplettieren, sondern – und nun aufgepasst! – um anstelle dessen den Unterricht der Islamgeschichte zur Pflichteinheit im Geschichtsunterricht zu machen.(=einde citaat)
  http://michael-mannheimer.net/2015/06/04/frankreichs-bildungsministerin-eine-muslima-will-dass-das-christentum-dem-islam-weichen-soll/
  Men ziet hier de logemafia’s en “la gauche caviar” in volle actie!!(in de rol van verraders en saboteurs)
  In gans Europa dragen we nog, en steeds meer de gevolgen van 1789 in Frankrijk.
  In feite begon het in 1782 met de conferentie van Willemsbad.
  Met dergelijke verraders en saboteurs op sleutelposities, is de ondergang nakende!!

 7. @Lovenaar
  op gevaar af dit maal als kwezel te worden beschouwd (zoals een vorige maal als nazi-propagandist, leugenaar en hater van het beloofde land) heb ik Guido Gezelle zijn verwijzing naar Clemens van Alexandrië aangehaald om er even aan te herinneren dat Egypte eens christelijk was. Ik had ook naar Nestorius van Constantinopel of de aartsbisschop van Constantinopel, Chrysostomus kunnen verwijzen, om maar enkelen te noemen, om het samenkrimpen van die christenheid aan te tonen.
  De Wever verweet Tom Van Grieken in De Zevende Dag: ‘alles wat jullie aanraken verandert in lood’ wat fundamenteel oneerlijk was. ‘Alles wat asielzoekers brengen is een achterlijke cultuur’ zou beter op zijn plaats zijn geweest.

Reacties zijn gesloten.