Heeft Israël de oplossing? (2)

Eureka Icons - Download Free Vector Icons | Noun Project

Nadat we het onderstaand artikel plaatsten over een neusspray die naar verluidt quasi alle sars-virussen in de neus blokkeert, namen we in eigen naam contact op met het medisch bedrijf. We wilden te weten komen of, waar en wanneer de spray op de markt komt.

We ontvingen per kerende een antwoord. Het product is momenteel hier – in het land b – nog niet beschikbaar, maar er wordt aan gewerkt. Verwijzing voor verdere evolutie op de webstek https://www.taffixprotect.co.uk/ – binnen 2 weken zou het bij Amazon.UK te koop moeten zijn. Verzending hierheen is mogelijk. Prijs: 1 spray 1000 mg: £ 13.99 – familieverpakking van 4 sprays: £ 51.99. Baat het niet, schaadt het niet? Het bedrijf dekt zich behoorlijk in met waarschuwingen voor mogelijke reacties en raadt ook nog het gebruik van mondmaskers en handschoenen aan.

De medische wereld zit niet stil. De gevolgen van de vereenzaming, uitsluiting, medisch keurslijf kunnen nu ook met een neusspray geblokkeerd worden. Tenminste, dat deelt Johnson & Johnson mee. Zij hebben een ketamine-achtige neusspray, Spravato, gelanceerd die zelfmoordgedachten moet wegsproeien.

Zo zie je maar, een kettingreactie n.a.v. een virus dat de luchtwegen aantast. Zet dus in afwachting van de anti-coronaspray een busje anti-depressiespray in je medicijnenkastje. En als dat niet helpt, kan u altijd nog overschakelen naar een (… of meerdere)

Mort Subite Gueuze Lambic | AsterX Dranken