Groen blaadje zoekt oude bok

camera_cartoon_CA01P021Toen wij deze ochtend onderstaand artikel  lazen, werden wij ons ervan bewust dat we veel te weinig stilstaan bij optimistische berichten.  Wat kan er nu mooier zijn dan een ontluikende liefde, die bekroond wordt met een huwelijk?  Volgens onze bron heeft de bruid haar echtgenoot maandenlang het hof gemaakt eer hij zich tot een huwelijksbelofte liet verleiden.  Zeg nu zelf, wie kijkt er op een jaartje meer of minder als cupido’s pijlen raak zijn?  Onze welgemeende gelukwensen aan het jonge koppel!

Iraakse boer (92) trouwt met 70 jaar jongere vrouw

De triomferende bruid met de overwonnen echtgenoot
foto AFP

“Iraakse boer (92) trouwt met 70 jaar jongere vrouw

Liefde kent geen leeftijd, ook niet wanneer het Mussali Mohammed al-Mudjamaie betreft, een Iraakse boer die al 92 jaar op dit ondermaanse rondloopt. De krasse negentiger liet zich donderdagavond voor de tweede maal in de huwelijksboot stappen. De bruid was welgeteld 70 jaar jonger.

Het feest verliep in grote stijl, temeer daar Mussali besloten had zijn bruiloft te laten samenvallen met die van twee van zijn kleinzonen, respectievelijk 16 en 17 jaar oud. De stokoude landbouwer had naar eigen zeggen de twee andere bruiloften herhaaldelijk laten uitstellen tot hij een nieuwe eega had gevonden en er een simultane triootjesbruiloft gehouden kon worden.

De gelukkige luistert naar de naam Muna Muchlif al-Jubari, is dus 22 en net als haar “kersverse” echtgenoot afkomstig uit het dorp Gubban, nabij Samarra.

Mudjamaie was al drie jaar weduwnaar. Zijn eerste huwelijk duurde 58 jaar en leverde een oogst op van 16 kinderen: 12 zonen en vier dochters. Vermoedelijk blijft de teller van zijn nageslacht ondanks de nieuwe vrouw in huis op zestien.”

http://www.vandaag.be/bizar/129853_iraakse-boer-92-trouwt-met-70-jaar-jongere-vrouw.html

3 gedachten over “Groen blaadje zoekt oude bok

  1. Ik zie die vrouw niet als een echtgenote maar eerder als een nachtverpleegster met sex als optie , maar dan moet die madame wel beschikken over enorm veel geduld en alle mogelijke technieken toepassen om zijne stouterik in geef acht te krijgen. Volgens onbetrouwbare bron hebben zij elkaar leren kennen via dat TV progamma ‘ Boer Zoekt Vrouw” Veel geluk toegewenst voor die twee tortelduifjes

  2. Die bruid heeft de jackpot gewonnen want door te trouwen-met-dien-ouwen kàn zij toch een deel(tje) van de erfenis bekomen als haar man “het loodje legt”.
    Véél last van opgringerigheid zal zij wel niet hebben van haar vent… het staat wetenschappelijk vast dat libido compleet verdwenen is nà de ouderdom van 80 bereikt te hebben…. dus is zij er maar “voor de show”, net zoals rijke stinkerds in het Westen ook bloedmooien call-girls inhuren om hen te begeleiden naar één-of-ànder evenement waarin het géén rol speelt WIE je-zelf bent, maar wél degene die je AAN-DE-ARM-HEBT.
    Naar het schijnt, is hier in dit onland van bij ons, de prijs van zo’n meisje tussen de 500 & 1000 Euro per avond {naargelang de schoonheid èn het universiteitsdiploma (want zij moeten “van àlles” toch kunnen meespreken in bepaalde gezelschappen, eigenlijk zelfs béter dan degene die hèn ingehuurd heeft) :-)}

Reacties zijn gesloten.