Grensoverschrijdend gedrag in Merkelland

Afbeeldingsresultaat voor me tooIn de verloren stad hield een beschermeling van Merkel sms’jes voor verloren tijd. Hij schoot meteen in actie toen hij de verleiding voelde toeslaan. Vrijdag ll., 15 uur, kinderdierentuin in het Görlitzer Park, Berlin-Kreuzberg. Nietsvermoedend staat een pony naar de bezoekers te kijken tot… ja hoor, een 23-jarige Syriër zich niet meer kan beheersen en het brave beestje verkracht. Voor de ogen van de bezoekers.
Een kinderbegeleidster – vanzelfsprekend ‘getraumatiseerd’ –  was nog voldoende helder van geest om snel een foto te nemen en een personeelslid van de zgn. streeldierentuin (“Streichelzoo”) te verwittigen. De enthousiaste streler vluchtte maar kon aan de hand van de foto gevonden en aan de politie uitgeleverd worden. Zijn identiteit werd genoteerd,  hij kreeg een klacht  voor dierenmishandeling en “Erregung öffentlichen Ärgernisses” (het uitlokken van publieke verontwaardiging) aan zijn testosteronbroek en mocht vervolgens beschikken. En hij mag niet meer komen strelen in de Kreuzberger Kinderzoo.

Zo heeft Merkelland ook haar geval van “grensoverschrijdend gedrag“.  De kranten staan er vol van. Televisie- en radiozenders kunnen er niet over zwijgen. De kinderbegeleidster wordt beschuldigd van racisme.

Berliner Morgenpost