Gratis… op voorwaarde dat u geen moslim bent!

Echt waar.  Wie hem nog niet in huis heeft, krijgt nu de kans: gratis!  Er is slechts één voorwaarde aan verbonden: u mag geen moslim zijn.*

100.000 exemplaren.  30.000 werden al besteld.  Ze liggen op verdeling te wachten.  De zending wordt grotendeels gesubsidieerd door Conveying Islamic Message Society, waarachter een Egyptische filantroop schuil gaat.  In Nederland functioneert de stichting ‘Ontdek Islam‘ met Jacob van der Blom als postbode om een gratis exemplaar bij de geïnteresseerden te doen toekomen.

Haal de Koran in huisOh ja, we zouden het bijna vergeten: het gaat om een gratis koran in de Nederlandse taal, een turf met 650 bladzijden en ca. 6000 verzen.  Een winter lang leesplezier.

Voor alle duidelijkheid: personen, waarvan het vermoeden bestaat dat ze al deel uitmaken van Allahs kudde – hetzij door een islamitische naam of een afsluitende groet in het Arabisch – komen niet in aanmerking.  Er wordt nl. verondersteld dat elke moslim dit onmisbaar kleinood op zijn nachtkastje in een koranhouder heeft liggen.

Welkom op OntdekIslamDe stichting Ontdek Islam heeft naar eigen zeggen een missie (…dat vermoedden we al):  binnen de tijdspanne van vijf jaar moet elk Nederlands huishouden voorzien zijn van een Nederlandstalige koran.  Over Vlaanderen staat er niets vermeld maar vermits er binnen Schengen een vrij verkeer van personen, diensten en goederen bestaat – zelfs voor Oosteuropese reizigers die geen gratis boeken meebrengen – menen wij dat we evengoed kunnen proberen van de gulheid te profiteren.

Ondanks de missie ontkent de stichting dat ze zieltjes wil winnen.  Louter goedertierendheid om een betere integratie te bevorderen.  Zodat we hen beter begrijpen.  Zodat we ons beter leren gedragen.  Zodat we op een passende manier met hen leren omgaan, want daar is nog werk aan de winkel.

Wie een financieel steuntje wil geven, mag altijd sponsoren.
U vindt alle informatie http://gratiskoran.nu/
Er liggen nog 70.000 exemplaren op gegadigden te wachten. Doen!

FVE

* Mochten er in de toekomst toereikende fondsen verzameld worden, dan zouden moslims ook in aanmerking kunnen komen.

 

5 gedachten over “Gratis… op voorwaarde dat u geen moslim bent!

  1. Vijftig jaar geleden werd door Chinezen het rode boekje van Mao ook gratis uitgedeeld . Het boek dat Hitler schreef over “kamperen” Mein Kampf kun je over dezelfde kam scheren . Dat ze hun gratise Koran in hun (ge weet wel) steken . Waarom iets gaan bestuderen waar ge dagelijks de resultaten van hoort en ziet. . Het is voor diegene die toch interesse zouden krijgen , belangrijk om weten dat de NL vertaling van die dichtenbundel , de tekst dient te worden gelezen van links naar rechts en niet omgekeerd zoals de originele versie.

  2. Wat die mensen toch allemaal doen om hun immoreel gedachtengoed te verspreiden en de bevolking te indoctrineren in wat het slechtste is dat de mensheid is overkomen de Islam met zijn veelwijverij, en zijn jihad om dat met geweld (ook psychologisch geweld) te bewerkstelligen in de naam van hun maangod Allah!
    De aanslag op onze beschaving van 11/09/2001 gaat nog altijd in alle hevigheid door!

  3. +/- 23 Jaar geleden kocht ik op de boekenbeurs de Koran (Arabisch-Nederlands vierde editie 1991) ” THE ORIENTAL & RELIGIOUS PUBLISHING CORPORATION” RABWH–PAKISTAN . Dit onder het motto ken uw vijand, zoals Rene schrijft, kan je het boek catalogeren onder het genre Mijn Kamp, wat ik ooit ook in mijn bezit had. ze zijn alle twee langdradig, oersaai, en onleesbaar. Het is vooral geen aanrader, zeker als je de resultaten van de islam nu bekijkt.

  4. Ik zou best wel zo’n Koran willen… om er dan mijn gat mee af te vegen en een filmpje daarvan op youtube te slingeren. Maar wellicht moet ik daarna voor mijn leven en dat van mijn gezin vrezen.

  5. Ik heb heel vluchtig de site bezocht en zag daar al direct een joekel van een leugen staan.
    Als er geen dwang in de godsdienst is zoals daar staat te lezen vraag ik mij af waarom alle mensen die de islam verlaten moeten vrezen voor hun leven.

Reacties zijn gesloten.