Gratis inentingen

Gratis inentingen

Tijdens de Gay Pride in Amsterdam zal de GGD gratis inentingen uitdelen tegen hepatitis B.  Speciaal voor homo’s.  Deze zich snel voortplantende mensensoort wil zich ook eens helemaal kunnen laten gaan.  De GGD heeft daar begrip voor.  Vandaar de actie op locatie.

De GGD gaat ook de boer op… mengt zich één keer in de maand onder feestvierders in het uitgaanscircuit om hen voor een spuitje te strikken.  Naar verluidt zouden er nog zo’n 10.000 – 12.000 niet ingeënte mannen loslopen.  Wie hen ziet mag hun identiteit en verblijfplaats melden.

Zeg nu nog dat onze medelanders daar aan de overkant “zuinig” zijn.  Bij ons moeten volwassenen betalen: “De vaccinatie van volwassenen tegen hepatitis B is niet gratis. Onder sommige omstandigheden worden die vaccins echter volledig of gedeeltelijk gefinancierd door het Fonds voor Beroepsziekten of het RIZIV.”  We gaan het deftig houden en  “beroepsziekten” hier niet nader bepalen.

Bekijk nog even dit filmpje: richten ze binnenkort in Nederland gebedshuizen op voor homo’s?

FT

 

 

9 gedachten over “Gratis inentingen

 1. Ze zijn idd vaak makkelijk te herkennen: ze hebben vrouwelijke ‘maniertjes’, ze kleden zich eleganter, zijn vaker knap (vlg de vrouwen), en het zijn hun beste vrienden, wegens onderhoudend, ‘begrijpend’ en …ongevaarlijk. Groot verschil met lesbo’s trouwens: die haten mannen gewoon.

  • Dat heb je verkeerd voor, Frans. “Knap” zien vrouwen anders. Een schone jongen of een mooie man, dat kan, soms. Vrouwen interpreteren dat als “verwijfd”. Of ze hun “beste vrienden” zijn, daar heb ik zo mijn twijfels over. Ze worden eerder meewarig bekeken. Zoals een hond met drie poten. Je moet niet alles geloven wat er in “Sex in the city” uitgekraamd wordt!
   dixit Lolita.

  • “””” zijn vaker knap””” Frans , ik ben geen janet hoor

   • Als ze jong sterven, Rene. Als ze ouder worden druipen hun denkbeelden van geile gezichten.

 2. Soms kan ik toch niet goed volgen….We moeten begrip hebben voor onze woestijnbroeders , we mogen ze niet kwetsen , respect hebben voor hun godsdienst , voor hunne dit en dat . Anderzijds worden ze regelmatig rond de oren geslagen…. met janetten , TV uitzendingen ,waarin ze zelfs tongzoenen , intervieuws , Gay parades die een massa volk trekken , ze krijgen enorm veel aandacht ! Is dat geen kaakslag voor onze Islaaaambroeders ,is dat niet beledigend voor hun thuislanden waar homo’s officieel niet bestaan….sommigen gooien ze zelfs te pletter . Dan komen ze hiet aandraven met shows waarin ze centraal staan . Voor mij niet gelaten , ik schrijf het nogmaals “ik hou van janetten , zolang ze niet van mij houden ” ! Maar denk toch aub , beste beleidsmakers , eens aan het eergevoel van onze zandbakbroeders en hunne cultuur , hou toch op met ze te kwetsen …. een vent die een andere vent ligt te kussen , hoe kan da na !

Reacties zijn gesloten.