6 gedachten over “Grappig? Windvaan? Vijs kwijt?

 1. Rutten is als de rest van haar mini-partij, en de Sp-a, die zonder de Franstaligen niet eens zouden gehoord worden in hun eigen tuin.
  La Belgique de papa est revenu van niet weggeweest en daarbij doen de ter ziele gegane geschriften van vrhfstd niet ter zake. Nu wordt getracht om de Belgischsisten te lokken omdat hun eigen achterban is opgebruikt en het beu is, evenals de rest van de goegemeente , te blijven betalen om uitgescholden en bestolen te worden.
  Wanneer België, met vrhfstd en de PVV op kop, het geld van de Vlamingen aan de Vlamingen besteed had, dan was dit land al decennia geleden gescheiden geweest. Als koplopers van het wereld-welvaart-peloton ver voor de corrupte PS-staat. Natuurlijk zijn de liberalen daar als de dood voor omdat zij , zoals in de BRD, dan reeds lang van het politieke toneel zouden verdwenen zijn. .
  Daarom was het een excellent idee om met ‘het konijn’ levensgroot in HLN te openbaren dat NVA slecht is voor B.
  Iedereen weet immers wat deze plunderaar waard is geweest voor deze staat en deze trend wenst voort te zetten op Europees niveau.
  Europa waar deze super-visionair en de andere afgedankte politicasters zich almachtig en thuis voelen als volgevreten maden in het Europese kadaver.
  Met wie had ze zich dan wél kunnen profileren dan met deze vergane glorie? Turteltrees misschien ? Haar barak haalt alle dagen de koppen van gelijk welke media, ook de kolderbladen. Niet met en door de NV-a is dit land ontginningsgebied van alle echelons binnen de maffia .
  Ze heeft de kans gemist om te zwijgen en zwaait met de verkeerde vlag.

  • Zijn we mee eens, maar Gwendolieneke is wel een blauwe madam, t.t.z. van de Open-VLD, niet van de N-VA, even zoniet donkerder blauw.

 2. en hoe meer liberalen overlopen naar de NVA hoe Belgischer ze worden Ik hoop dat de ogen van de echte flaminganten die ooit voor de NVA hebben gestemd hun vergissing nu hebben ingezien

 3. Ik vraag me af of je jezelf nog meer kan belachelijk maken dan dat Rutten doet.

 4. Rutten is een schande voor het vrouw wezen, dergelijke VLD
  figuren komen tot hun recht in een Muppet Show.

Reacties zijn gesloten.