Goed nieuws!

offon.beGoed nieuws! Er zou de volgende dagen genoeg elektriciteit zijn om in ons verbruik te voorzien. Toch moeten we waakzaam blijven. Dat hebben ze intussen in Geel al mogen ondervinden.  De treinen reden er nog minder…

Zet dit bruggetje naar de “Stroomindicator” bij uw favorieten: http://offon.be/nl . Je kan meedoen!  Meedoen door geen elektriciteit te verbruiken.  Nuttige ideeën zijn welkom.

Voor de taalfanaten een Nederlandse vertaling: de “Stroommeter” met een “aan- en uitknop”.  Blijkbaar moet alles in het Engels om begrepen te worden.  Wordt Nederlands binnenkort de tweede taal in Vlaanderen? Wordt elektriciteitsverbruik weldra de bontjas van ons bomma?  Al zou die oude bontjas wel de energiefactuur kunnen drukken…

FVE

 

 

 

 

2 gedachten over “Goed nieuws!

  1. Wisten Jullie, Golfbrekersfans, dat bontjassen door 95 % van de dames VERKEERD gedragen werden (?): met het haar naar buiten.
    Dus men gebruikt het ènkel om zich een statuut van rijkdom te geven terwijl… met het haar aan de binnenkant de èchte manier is om zich degelijk warm in te duffelen… de inuits * wéten het wél hoor.
    *) inuits is de beschaafde manier om mensen in de Noorpoolstreken te benoemen; “eskimo” is eigenlijk een scheldwoord dat “rauwvleeseter” betekent.

  2. Mijn tip: neem morgen allemaal een schop (schup) graaf een gat in het voetpad, knip de leiding van de elektriciteit door, en je zal veel besparen.

Reacties zijn gesloten.