De geheime wapens van IS

Wes HardinMet dank aan de Turkse vrienden.

In alle media hebben ze het over de onuitputtelijke krachten van IS. Eindelijk werd hun energiebron ontdekt. RedBull en Nutella.  

Maar daarmee zal het binnenkort gedaan zijn.  Dankzij de vooruitziende blik van onze EU.

Wij hebben op 28 april van dit jaar bericht over de gerichte actie van de narcotica-brigade:

nutellajunky

Alle rechten voorbehouden aan Studio Rony

Wes Hardin

 

 

2 gedachten over “De geheime wapens van IS

  1. Nutella and red bull , zullen zeker een grote rol spelen in het aanwerven van jonge jodelahitie strijders- lekkerbekken ! Het grootste geheim wapen van de IS , is zonder enige twijfel , jongeren die geen stamp onder hun kl…. waard zijn , die dat ook beseffen ,die beschikken over het IQ van een kieken en bovendien nog in sprookjes geloven … overtuigen , dat zij ” waardevol ” zijn , onmisbaar in de strijd tegen honden en varkens . Het is zoals een gek die denkt dat hij Napoleon is , bevestigen dat hij inderdaad zonder twijfel, Napoleon ook is

  2. Intussen werd Red Bull in de USA veroordeeld tot het betalen van 13 miljoen dollar wegens misleidende reclame, hoewel de firma zei dat je van het product vleugels krijgt, bleek dit niet waar te zijn. IS is er aan voor de moeite, ze kregen door het drinken van Red Bull geen vleugels en konden bijgevolg geen luchtbombardementen uitvoeren.

Reacties zijn gesloten.