Gezocht: 1 miljoen handtekeningen voor onafhankelijkheid (2)

een miljoen handtekeningenVoor alle duidelijkheid: men kan ook elektronisch zijn handtekening plaatsen.  Omdat wij hierbij ons steentje willen bijdragen om het doel te bereiken, plaatsen wij ook vandaag de mededeling van de VVB, waarbij er ook een info-avond voor de provincie Antwerpen aangekondigd wordt.

“De Vlaamse Volksbeweging, als medestichter van ICEC – International Commission of European Citizens, start een handtekeningencampagne om het zelfbeschikkingsrecht op de Europese agenda te plaatsen. Bedoeling is om samen met onze partners in de Europese Unie minstens 1 miljoen handtekeningen te verzamelen. De campagne loopt tot zondag 30 maart 2014.
Op die dag houden we met onze zusterverenigingen uit Catalonië, Schotland en Baskenland  een gemeenschappelijke betoging in Brussel.
Tijdens deze vergadering stellen we je uitgebreid de campagne voor, leggen we uit wat wij maar ook anderen verstaan onder zelfbeschikkingsrecht, is er plaats voor je inbreng en verdelen we het actiemateriaal. Materiaal dat de komende weken overal over Vlaanderen moet worden verspreid. De bedoeling is om op zoveel mogelijk 11-julivieringen handtekeningen te verzamelen. We rekenen hierbij ook op de steun van externen. De vergaderingen staan dus ook open voor vertegenwoordigers van andere organisaties en niet-VVB-leden.
Op donderdag 25 april vindt in Lier de Antwerpse regionale informatieavond plaats.
We hopen je er ook te mogen verwelkomen.
Praktisch: V&NZ- secretariaat, Antwerpsestraat 145, Lier. We starten om 20 uur. De ingang, zowel voor voetgangers als voor wie met de wagen komt, is gelegen in de Rolwagenstraat. Daar kan je parkeren op de parking van het V&NZ. We voorzien bewegwijzering.  
Kan je niet aanwezig zijn maar wil je alvast de stellingname ondertekenen, dan kan je terecht op www.europeancitizensdecide.eu .”

http://www.vvb.org/