Geweldloze vakkrachten

moskeetankTerwijl de EU in al haar wijsheid ervoor zorgt dat 3 miljard van ons belastinggeld in Erdogans zakken terecht komt en zijn onderdanen voortaan zonder visum onze kunstschatten kunnen komen bewonderen, gaat de exodus uit het M.O. en Afrika onverminderd voort.  En ze voeren hun oorlogje ongehinderd door respect voor het gastland verder in de opvangplaatsen.  

Tijdens het voorbije weekeinde kon de politie haar pret niet op bij tussenkomsten in asielcentra in verschillende steden in de Buntesrepublik.  In Berlijn gingen zondag enkele honderden Afghanen met Syriërs op de vuist in de voormalige luchthaven Tempelhof.  Ruiten moesten eraan geloven, brandblussers werden leeggespoten.   De politie kwam tussenbeide met 120 agenten en nam 23 oproerkraaiers in voorlopige hechtenis.

Berlijns Senator Frank Henkel (CDU) waarschuwt dat de sociale vrede in zijn stad in gevaar komt.  Het volstaat niet alle beschikbare ruimtes met asieleisers te vullen.  Het geweld noemt hij ‘onverdraaglijk‘, want ‘er bestaan ook regels in ons land’.  Wie zich niet daaraan wenst te houden: ‘voor hen zijn er andere onderkomens met afgegrendelde deuren en vensters’.  Volgens de politievakbond is de Berlijnse Senaat (gewestregering) van plan tot 20.000 verrijkers op Tempelhof onderdak te geven, m.a.w. het grootste asielopvangcentrum van Duitsland.

Tempelhof volstaat echter niet.  Turn- en sporthallen werden opgeëist.  Dat moét gestopt worden.  Nochtans blijft de Berlijnse Senaat bij de scholen aandringen ‘vrijwillig’ turnhallen af te staan voor de welkome nieuwkomers.

3 gedachten over “Geweldloze vakkrachten

  1. Die 20000 zullen dan wel met het vliegtuig aangevoerd worden, als Merkel haar zin krijgt met ‘legale immigratie’.

  2. Het begin van een Mutti Merkel psychose . Alhoewel hier kunnen de Willkommen Fluchtelingen in alle veiligheid elkander smoel platslagen . De Polizei komt regelmatig tussenbeide om een einde te maken aan hun uitingen van vreugde en dankbaarheid

Reacties zijn gesloten.