Gevangene 46664 is niet meer.

Niet voor gevoelige zielen of politiek-correcte betweters, een aanrader voor humoristen en racisten, dit artikel van GeenStijl:

Nelson Mandela toch nog overleden.

Brekend nieuws dat al maanden op de plank ligt. Gevangene 46664 is niet meer. Nobelprijswinnaar Nelson Mandela is dood. Overleden aan de gevolgen van een longinfectie, nierfalen en nog wat dingen zoals opperdepop en ouderdom. Sinds zondag 1 september was Mandela weer thuis na een maandenlang stabiel doch kritiek verblijf in het ziekenhuis. Media november werd bekend dat hij in een steriele ruimte verblijft en communiceert met z’n wenkbrauwen. En nu is hij dood [LIVE UPDATES:]  Lees verder

 

9 gedachten over “Gevangene 46664 is niet meer.

 1. De TV zenders over de wereld met de rode 0000 op kop zullen ons weer overladen met extra dit… extra dat… documentaires, interviews met politici die Mandela de hemel in prijzen. En nog meer van al dat fraais.Dat hij van Zuid-Afrika niet dadelijk het beloofde land heeft gemaakt met zijn “hervormingen” zal men handig omzeilen. Ik hoop maar dat ze bij de 0000 toe komen met 24 uur op een dag om te duiden welke weldaad Mandela was voor de wereld, en de negroïde mens in het bijzonder. Het thema racisme zal weer met bakken over ons heen gegoten worden.

 2. Wij zijn aan een ramp ontsnapt, het water aan de schelde-kaaien is over de blauwe steen gegaan en mijn vader en moeder zijn ook eens overleden.
  Over naar het nieuws van de dag.

 3. Nelson Mandela was het hoofd van de UmKhonto we Sizwe (MK), de terroristische vleugel van het ANC en South African Communist Party. Op zijn proces pleitte hij “schuldig” voor 156 daden van publiek geweld, inbegrepen bomaanslagen o.a. het Johannesburg treinstation. Veel onschuldige slachtoffers, waaronder vrouwen en kinderen, werden gedood door de terroristen van Nelson’s MK. Hieronder enkele aanslagen:

  Church Street West, Pretoria, 20 Mei 1983
  -Amanzimtoti winkelcentrum KZN, 23 December 1985
  -Krugersdorp Magistrate’s Court, 17 Maart 1988
  -Durban Pick ‘n Pay winkelcentrum, 1 September 1986
  -Pretoria Sterland cinemacomplex 16 April 1988
  -Johannesburg gerechtshof, 20 Mei 1987
  -Roodepoort Standard Bank 3 Juni, 1988

  Maar voor links zijn dat waarschijnlijk allemaal heldendaden

  http://thebackbencher.co.uk/3-things-you-didnt-want-to-know-about-nelson-mandela/

  • Inderdaad Wes, voor links zijn dat heldendaden, en dat is het gevaar dat er bij de lichtgelovigen wordt ingepompt door de linkse meute. Het maakt deel uit van hun methodes om alles een averechtse draai te geven, om feiten te verzwijgen en als het niet anders kan ze goed te praten.

  • Het is een feit dat in de pers de volledige waarheid over Mandela wordt verzwegen en dat de zogezegde extreem rechtse partijen daarover schrijven, onze? OOOO zender zal zeker over zijn misdaden zwijgen, zoals hij (Mandela) ook zweeg over de laffe moorden op blanke boeren

 4. Dit en nog veel meer zullen we in de komende dagen in de media niet vernemen. Dan heb ik toch meer respect voor mensen als Mahatma Gandhi.

 5. Nog een andere kijk op Mandela vindt men op de webstek van Archives Henry Makow.
  Het betreft een Canadese jood, en dus een bron boven alle verdenking. Het werpt een totaal ander licht op de achtergronden van zowel het zo gezegde apartheidsregime als het ANC verzet (=sic). Dit is geen toeval gezien er gelijkaardige toestanden zijn in andere Zuidelijke Afrikaanse landen zoals Angola, Mozambique, Zimbabwe, maar ook Ruanda, Uganda… waar dezelfde occulte machten aan het werk zijn.

  http://henrymakow.com/when_do_terrorists_get_nobel_p.html

Reacties zijn gesloten.