Geniet er hier op aarde van…

… want er wacht geen rijstpap met gouden lepeltjes op ons in het Paradijs!

We vragen ons af waar hij zijn informatie vandaag haalt.  Weet iemand meer?

Ondertiteling en geaut. vertaling via icoontjes onderaan (of transcript via ‘Meer…’

 

5 gedachten over “Geniet er hier op aarde van…

 1. Om zoiets te geloven moet je achterlijk en zwaar psychisch gestoord zijn. Dus niet moeilijk dus dat de helft van de islam ziekelijk gewelddadig is en de andere helft goedkeurend, glimlachend toekijkt. De hele moslimbevolking hoort eigenlijk geketend in een dolhuis te zitten (hangen of liggen mag ook)

 2. Om ze zelf even aan het woord te laten:
  Bernard Lazare :
  het erkende doel van de vrijmetselarij is de heropbouw van de tempel van Salomo, wat veel meer is als een naakt symbool, het wordt een voldongen feit als de Arabieren uit Palestina verdreven zijn. Joden dromen ervan dat hun geloof hersteld moet worden als het enige echte in de wereld, al moet dit, zoals Disraeli gezegd heeft, het christendom vernietigen. En als ze succesvol zijn, zal dit te danken zijn aan de hulp van christenen, verblind door de Juda vrijmetselarij en de Judese Volkerenbond.

  La Verité Israélite:
  de geest van de vrijmetselarij is de geest van het judaïsme en zijn meest fundamentele beginselen: dit zijn ideeën, zijn doel en voor het grootste deel zijn organisatie. De verwachtingen die de vrijmetselarij inspireert en ondersteunt is de verwachting die de inspiratie en ondersteuning van Israël uitmaakt. De kroon hierop zal het wonderlijk gebedshuis zijn waarvan Jeruzalem het triomfantelijke symbool en centrum zal zijn.

  Latomia :
  wij kunnen niet anders als het Marxisme te begroeten als de meest uitstekende kameraad van de vrijmetselarij, om het mensdom te veredelen en om het menselijk welzijn te bevorderen. Socialisme, Vrijmetselarij en communisme zijn uit dezelfde bron ontsprongen.

  Bernard Lazare in L’Antisemitisme:
  het gaat minder om ‘n strijd voor de belangen van de mensheid als om een strijd voor de belangen en dominantie van het judaïsme. En in die strijd openbaart het Judaïsme zichzelf als de dominerende macht waaraan de vrijmetselarij zich zal moeten onderwerpen. Dit moet niemand verbazen want op geheime wijze is het Judaïsme reeds de dominerende macht in vele van de Europese Groot Loges. Wat Duitsland betreft, moet men niet vergeten dat het Judaïsme reeds zijn financiële markt en zijn handel beheert, meester is van zijn politieke en vrijmetselaars pers en dat miljoenen Duitsers hun financiële schuldenaars zijn.

  B’Nai B’Rith Magazine Rabbi Baguin:
  de B’Nai B’Rith is slechts een scherm. Overal waar vrijmetselarij bestaat moet men erkennen dat dit joods is, zowel in hun wezen als streven. De gewone loges zijn opgewassen voor die taak.
  (n.b. B’Nai B’Rith = de zonen van het verbond, is een super vrijmetselaarsloge waarin alleen joden toegelaten worden.

  • Dacht ik al. Ik kan het niet verplaatsen, wel verwijderen. Stuur het opnieuw in.

Reacties zijn gesloten.