Geen vertrouwen in de EU! Hoe zou dat nu komen?

EUSSRPers luidt noodklok over functioneren EU

In het vierde nummer van Europa, het supplement dat gezamenlijk gemaakt wordt door Gazeta Wyborcza, The Guardian, Le Monde, El País, La Stampa en de Süddeutsche Zeitung, buigen de kranten zich over het gebrek aan vertrouwen dat de Europeanen hebben in de EU. Dat heeft, zoals de laatste Eurobarometer laat zien, een dieptepunt bereikt.

De bijlage “Europa” die (onder meer) verschenen is in Le Monde, El País en de Süddeutsche Zeitung op 25 april 2013.

Bijlagen gewijd aan de EU in b.g. kranten

In The Guardian werden voorstellen om het vertrouwen te herstellen geformuleerd.  Zo stelt men dat een Europees leger de samenhang zou bevorderen.  En een EU-app moet er komen, iets handig als een spelletje.  En een Europese voetbalploeg.  En een nieuwe democratie… dat schrijven ze zelf.  Laat het nou net dát zijn waar wij hier voor pleiten, maar dan niet op de eurocratische manier, die zij in hun achterhoofd hebben.

Lees hier meer.

Floriaan Terbeke

http://www.presseurop.eu/nl/content/news-brief/3722361-pers-luidt-noodklok-over-functioneren-eu

 

1 gedachte op “Geen vertrouwen in de EU! Hoe zou dat nu komen?

  1. Wie kan er nu 0,000001% vertrouwen én respect hebben voor de vernietigers van ons land én Europa? Één verzameling uitgerangeerde volksverraders.
    In 2014 zullen we ze dat melden via het stemhokje, de partij die opkomt voor het opdoeken van die parasieteninstelling krijgt sowieso mijn stem en tot op heden is dat enkel het Vlaams Belang.

Reacties zijn gesloten.