Geen enkele ‘vluchteling’ heeft recht op asiel (in tweede betreden Schengenland)

 

Prof. Rupert Scholz, rechter bij het Duitse Grondwettelijk Hof stelt dat geen enkele ‘vluchteling’ recht heeft op asiel en verklaart welke wetten de regering van kanselier Merkel overtreden heeft.

“Er werden belangrijke overtredingen van de wet door de regering begaan.  Het Dublin akkoord* werd veronachtzaamd.  Het Schengen-verdrag** werd niet toegepast.  Men heeft de asielprocedurewetgeving buiten kracht gezet.  Men heeft zelfs art. 16a van  de grondwet, het asielartikel, ook niet volgens de wet gehandhaafd met de verklaring ‘Alle Syriërs krijgen asiel’.  

Het asielrecht is een individueel recht.  Hier moet elke persoon individueel bewijzen dat ze politiek vervolgd worden in hun thuisland.  Men kan dus niet globaal stellen dat alle Syriërs bij ons asiel krijgen.

In art. 16a van de grondwet staat dat niemand bij ons recht heeft op asiel als hij uit een veilig derde land komt.  De vluchtelingen die naar Duitsland reizen, komen allemaal uit een veilig derde land: Oostenrijk, Kroatië, Hongarije, Italië, Griekenland enz.  De asielwetgeving heeft dezelfde inhoud.

De asielwetgeving stelt bovendien dat de Bundespolitie effectieve grenscontroles moet doorvoeren.  Dat is niet gebeurd. (Duitse politie: We hebben slechts 10% der ‘vluchtelingen’ gecontroleerd’).

Het Dublin akkoord heeft dezelfde inhoud als art. 16a: geen asielrecht in een EU-land voor hen die uit een veilig derde land komen.  Ook daartegen werd inbreuk gepleegd.  Ook het Schengenverdrag, dat de gezamenlijke buitengrenzen vastlegt, werd in die zin niet gehonoreerd, daar wij eigenlijk mensen zelfs uitgenodigd hebben naar ons land te komen – illegale grensovertreding der buitengrenzen die Schengen vastgelegd heeft.

Kortom, als Beieren dit als bewijs bij een dergelijke klacht (Nvdr: bij het Duitse Grondwettelijk Hof) gebruikt, dan hou ik deze eventueel zelfs voor succesvol.”

* + ** Hallo, meneer de importsecretaris, hoeveel van de ‘vluchtelingen’ zijn rechtstreeks op het strand van Oostende beland na een gevaarlijke overtocht in een rubber bootje?

FT

56 gedachten over “Geen enkele ‘vluchteling’ heeft recht op asiel (in tweede betreden Schengenland)

 1. Wat ik niet begrijp . Die burgeroorlog is al meer dan 4 jaar bezig en nu pas worden wij overspoeld met Fluchtelingen of hoe dat ook kunt noemen

 2. Altijd en overal hetzelfde met die ambtenaren: als het pensioen nabij is, durven ze ineens wél spreken. Vergelijk met de onderwijsdirectie die het alarm over een radicaliserende Parijsterrorist in de klas niet verder leidden. Of met de massapooierij in Engeland, waar de politie niet durfde optreden uit politieke correctheid.

 3. Prof Scholz benadert hier het probleem vanuit een zuiver juridische hoek. Dit heeft zeker zijn belang, maar nog belangrijker zijn de politieke aspecten. Wie is er hier verantwoordelijk voor deze ongecontroleerde invasies. Hier komen we dan terecht bij Merkel en de “kaste” die rond haar zweeft. Een “psychologische analyse” van Merkel vindt men in het volgende bruggetje. Deze studie gaat echter niet in op de buitenlandse belangen die Merkel dient, maar enkel op haar “persoonlijkheid” die bij dit verraad een belangrijke rol speelt. Bij deze studie wordt er uitvoerig ingegaan op de DDR tijd van IM Erika.
  http://michael-mannheimer.net/2015/10/24/warum-merkel-deutschland-zerstoeren-will-ein-psychogramm/
  Een citaat :
  “Michael Mannheimer, 24.10.2015
  Angela Merkel: Psychogramm einer Todfeindin Deutschland
  Die vorliegende Analyse habe ich auf dem Blog “derhonigmannsagt” gefunden. Sie stammt von einem Kommentator, der sich “Onkel Otto” nennt. Wer auch immer sich hinter diesem Pseudonym verbigrt: Dieser Mensch weiß, wovon er spricht. Er muss sich mit der DDR intensiv befasst haben (vermutlich ist er ein Ex-DDRler), und er muss Angela Merkel und ihre Sozialisierung in der DDR studiert haben. Seine Analyse über Merkel ist das bislang beste, was ich über die nach Hitler zweitschlimmste deutsche Kanzlerin – wer hätte gedacht, dass ich sie einmal so klassifizieren werde – gelesen habe. Sie erklärt vieles von dem, was wir an dieser hochgefährlichen Politikerin zwar wahrnehmen, aber nicht richtig verstehen können. Nur ein Profi kann eine solch detaillierte und pointierte Analyse erstellen. Lesenswert!
  Hier geht’s zur Analyse von Merkels Sozialisation in der DDR(=einde citaat).
  Voor de werkelijke analyse verwijs ik naar het bijgevoegde bruggetje.
  Deze analyse kan ook gebruikt worden om de persoonlijkheid van andere verraders te doorgronden.
  Toch een uittreksel :
  “:”Ein solcher Protestantismus (Anm.: gemeint ist dessen Ausprägung in der DDR) ist aber besonders gefährlich und heimtückisch, nicht nur, weil er entchristlicht ist, sondern gleichzeitig, einen unvorstellbaren Haß auf alles Deutsche in sich trägt. Man denke dabei nur an Politiker wie Angela Merkel, Joachim Gauck und Katrin Göring-Eckardt. Diesen Politikern ist aufgrund ihrer antideutschen Gesinnung unbedingt daran gelegen, Deutschland zu internationalisieren, zu globalisieren, zu entnationalisieren, letztlich Deutschland zu zerstören. Und nur so ist zu verstehen, daß sie, aufgrund ihres entchristlichten Protestantismus, das Eigene nicht erkennen wollen, es verachten und aus ihrer Haltung heraus sich besonders dem Islam anbiedern und unterwerfen, da der Islam sozusagen der vollkommene Gegensatz zum Christentum ist und gleichzeitig eine Gefahr und Bedrohung für Deutschland, dem Haßobjekt dieser Protestanten.”(=einde citaat).
  Zoals reeds gezegd wordt er in deze studie niet ingegaan op “zetbazen” van de verraders.
  In feite wordt hier duidelijk gemaakt dat de politiek gebruikt wordt als een middel tot wraak, een wraak waarvan de oorzaken liggen in de persoonlijke levenssfeer.
  In verwijs naar mijn reactie van gisteren en een citaat van Marguerite Duras, dat stelt dat de “politiek geen oplossing biedt voor persoonlijke problemen”, maar talloze doen echter wel beroep op de “politiek” als wraak, die vooral wortelt in afgunst en nijd. Het is dan ook geen toeval dat alles wat “links” is hier handig op inspeelt. Bij de steun voor deze vreemdelingeninvasies is het overgrote deel van de bevolking dan ook niet geïnspireerd door humanitaire beweegredenen , maar vooral door wraak, om diegenen die er tegen zijn, er voor doen op te draaien, verblind als de “voorstanders” zijn door afgunst en nijd.

 4. Ik heb dat al eerder gelezen van mijn partij “vlaams belang, de conventies van dublin zijn er gekomen door de slechte werking van schengen vluchtelingen hadden wettelijk nooit tot in België mogen geraken!corruptie!

  • Ben tegen de komst van vluchtelingen, onwettelijk, conventies van dublin!

 5. De conventies van dublin zijn er voor vluchtelingen daar te laten waar het veilig is en niet verder,de grenslanden binnen europa zijn dat , belgie ligt niet aan die grens,ik protesteer dus met recht tegen de aanwezigheid van die vluchtelingen hier in België! .

 6. Ik hoop uit ganser harte dat men tot een rechtszaak komt en alle aangespoelden deserteurs terug moeten zoals beschreven in de wet.
  Laat ons bidden dat die rechtszaak er komt en Merkel aan de strop

 7. Dat is wat ik ook geleerd heb voordat ik op uitzending vertrok naar de Balkan en later Kosovo als verbindingsofficier tussen hulpverleners (UNHCR) en het militaire commanda.

 8. Dus alles terug sturen vanwaar ze komen ! We kunnen ze missen als de pest !!

  • Dank voor de tip. Ook hier is het opiniestuk geschreven door een ex-politicus.

 9. Wij maken ons ernstige zorgen wat hetgeen onze (zwakzinnige) westerse lijders aan het bewerkstelligen zijn.
  Zoals Prof. Rupert Scholz, rechter bij het Duitse Grondwettelijk Hof zelf beschrijft, overtreden de regeringen straffeloos de grondwet inzake asiel recht.
  Ik heb geen probleem mee dat mensen in nood geholpen moeten worden. Maar waarom gaan ze enkel naar landen die hun gratis woonst, eten en andere dingen geven, bovendien nog een rijkelijke uitkering! Je zou flink gek zijn om nog aan werk te denken! Landen die hun enkel onderdak bieden laten ze immers links liggen.
  Wij worden moedeloos van al de leugens die we dagelijks via de media te slikken krijgen. Leugens om alles te rechtvaardigen wat onze corrupte lijders te bakken maken. Dit alles ten koste van eigen bevolking: al de extra taksen en belastingen die men ingevoerd heeft om de stroom ‘vluchtelingen’ te bekostigen. Maar daar geen woord over! En zeker niet wat betreft de terroristen die onder het mom van ‘vluchteling’ gewoon hier geraakt zijn omdat er haast geen controle is. Met alle gevolgen die we meegemaakt hebben en nog zullen meemaken.
  Worden de politiekers dan nooit wakker? Nee. Waarom wel? Ze worden veel te zwaar betaald om ons om de tuin te leiden.
  Het wordt hoog tijd dat de bevolking wakker wordt en een ander bewind gaat eisen!

 10. Misschien moeten de eurocraten die hun volkeren verraden de wetten eens opnieuw lezen i.p.v. uit te voeren wat zij willen zonder de wil van hun volk te eerbiedigen.

 11. als dit zou kunnen werken dat de meesten weer zouden moeten vertrekken !! het zou er weer veel veiliger en rustiger worden

 12. Dat ze dan maar beginnen met de vluchtelingen terug te zenden, en Mv. Merkel op het matje roepen, want zij denkt echt de Opperkeizerin van heel Europa te zijn.” Haar wetten zijn heilig” Europa komt in opstand, wil zij een oorlog uitlokken?
  Het volk voelt zich niet meer veilig, en ten rechte.

 13. Vervang het Belgische strand voor het Nederlandse strand en je krijgt dezelfde strekking.

Reacties zijn gesloten.