Gebuisd

Een niet begeleide ‘vluchteling’ volgde de cursussen van de importsecretaris: ‘hoe omgaan met vrouwen’ en de opvoedingslessen.  Of hij op het theoretisch examen geslaagd was, weten we niet, maar op de praktijktest buist hij grandioos.

16-jarige asielzoeker verkracht vrouw in opvangcentrum… maar we mogen absoluut niet veralgemenen.  We zouden niet durven… Op naar een herexamen!
Bekijk meer video’s van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

 

 

13 gedachten over “Gebuisd

  1. Het dilemma voor de linkse broeders: kiezen we nu voor de azielzoekers of kiezen we voor onze vrouwen! Voor de gelovigen is het vrij simpel: de vrouw heeft het altijd zelf uitgelokt want de profeet himself heeft het gezegd!

  2. Dagelijks 4 aangiften verkrachting : doch is dit het ‘eerste geval in 25 jaar’.
    Rode kruis.
    Man man man.

  3. Die arme vluchteling was, niettegenstaande zijn waarschijnlijk hoge opleiding, toch gebuisd voor de cursus. Hij zal vast en zeker een herexamen mogen doen want indien niet zal hij zich slachtoffer voelen en misschien nog in de psychiatrie belanden. Dat willen we toch niet hé?

          • beste redactie,
            wat jullie denken niet te mogen zeggen zeg ik nu:
            – het absoluut verboden om één asiel-of andere goudzoeker nog maar te verdenken van verkrachting of enig ander misdrijf. Die mensen zijn per definitie onschendbaar. Feiten? in alle kranten van elke dag zijn er voorbeelden van.
            – de hele pamperindustrie van Gutmenschen, mensenrechtenadvocaatjes en doktoortjes zonder ander werk is gestoeld op het op voorhand witwassen van alle vormen van criminaliteit van hun lieve genodigden, het is hun broodwinning. De meeste rechtbanken doen lustig mee aan het volksverraad.
            – de Politie is hopeloos, ze mogen niemand arresteren. En als ze dat toch doen als het tè gortig wordt, loopt de dader weer sneller op straat rond dan het slachtoffer.
            – in België (en andere Europese landen) wordt een parkeermeterfout zwaarder gestraft dan een verkrachting.
            – want: ze zijn zo lief meneer…

  4. Heeft die vrouw wel “Neen” gezegd, en dit dan nog in een voor de dader verstaanbare taal?
    Nu ernstig : Is eveneens mededader aan deze verkrachting, al diegenen die hebben mee geholpen om de dader in het land te laten komen en blijven.

  5. Het moet erg pijnlijk zijn voor onze rode correcte broeders om dergelijke berichtgeving te publiceren want hun slogan “Ze zijn niet gevaarlijk , Ze zijn in gevaar” , wel die vlieger verliest hoogte ! Wat de zaak helemaal dramatisch maakt , de dader is nog maar een “kind” van 16 jaar . Ik denk zelfs dat de neiging bestond , als gevolg op de wet van de kinderbescherming ,om de titel van dat feit ,een beetje aan te passen ! “”” Jonge vrouw verkracht 16 jarige asielzoeker”””

  6. Het wordt noch mooier, asielzoekers gaan op de vuist omwille niet dragen van hoofddoek.

  7. Misschien kunnen beke en belet de lokale Chirojongens en meisjes gaan aanbieden aan die verrijkers!!Kwestie dat het onland hier sneller een moslimstaat wordt!!

Reacties zijn gesloten.