Geslachtswaanzin

Tegenwoordig heb je de keuze tussen een aantal geslachten (‘gender’ in modern Nederlands): van een oermens-man via alle mogelijke tussenvormen naar een sexbom-vrouw.  Zit er een vrouw verborgen in je mannenlichaam?  Geen probleem.  Alles is op te lossen.  De samenleving moet gewoon niet op uiterlijke schijn afgaan.  En indien toch, ligt het verwijt ‘discriminatie’ ligt om de hoek.

De staat Washington verklaarde alle wc’s en andere gescheiden publieke ruimtes toegankelijk voor ‘zelfverklaarde’ geslachten.  Wat binnenin zit telt.  Niet de verpakking. Je voelt je even vrouwelijk als Wendy Van Wanten?  Dan ben je toch wel een volbloed vrouw, zeker! Ook al heb je schoenmaat 46, ben je kaal en heb je alle mannelijk attributen onder de gordel.

Tot een zelfverklaarde transvrouw in een openbaar zwembad de kleedruimte voor vrouwen binnenstapte en zich doodleuk begon uit te kleden.
De echte vrouwen gingen echter op de loop, verwittigden de uitbater en de politie, want dat doen vrouwen nu eenmaal als een man hun kleedruimte binnentreedt.  De gediscrimineerde transvrouw stond op zijn/haar rechten volgens de wetgeving in Washington – hij voelde zich immers vrouw – en hij mocht beschikken.   Keerde zelfs terug met een groep schoolmeisjes die baantjes kwamen trekken.

Da’s dus de situatie in Washington: het geslacht zit in je hoofd.

In Noord-Dakota daarentegen zijn ze nog niet zo ver geëvolueerd.  Daar is er geen discussie mogelijk: wie een piemel heeft moet naar de wc’s, douches en kleedkamers voor mannen.  Punt.  Lekker ouderwets.

Omgekeerd bieden zich geen problemen.  Elke vrouw die zich binnenin man voelt, is meer dan welkom in de kleedruimtes voor mannen.  Zo zie maar, mannen zijn veel verdraagzamer.

Lolita

wwtdd.com + video

5 gedachten over “Geslachtswaanzin

  1. Als er maar geen “Anciaux” wet wordt gestemd , want die rode “bleter” is tegen elke vorm van discriminatie . Het is dus niet uitgesloten , als een man eens wil genieten van een gratis strip-tease van , niet “een” maar meerdere vrouwen gewoon de kleedkamer voor dames binnenwandelt en verklaart dat hij een transgender is , zich meer vrouw voelt dan man . Misschien kan “den Bert” ook eens gaan genieten van zijn eigen wet ! Trouwens hij heeft al het voordeel dat zijn lief onschuldig smoeleke niet erg mannelijk oogt.

  2. Het is natuurlijk altijd gemakkelijk als er bij een of ander evenement een grote rij aan de damestoiletten staat aan te schuiven. Je voelt je voor enkele minuten gewoon man. Dat gebeurt nu toch ook al.

Reacties zijn gesloten.