7 gedachten over “Franse klacht tegen het land b

 1. Ik wist niet dat Filip Dewinter een hit haalde met II’neverfall in love en hij trekt ook goed op Tom Jones. Het kan natuurlijk ook een vergissing zijn van de redactie die als gevolg een nieuwjaarreceptie een beetje verward zijn

  • ??? Hebben nog eens nagekeken. De video’s staan toch bij het passende artikel?

     • Zou men dan geen warmte voelen bij de herinneringen dat dit lied van Tom Jones oproept, geachte Redactie ? 🙂

 2. Ten tijde van Dutroux verscheen het boek De X files van B. daar werd haarfijn beschreven hoe de PS criminelen ‘regulariseerden’.
  Afrikanen waaronder veel Marokkanen ten top.Kers op de taart was Onkelinckx die de portefeuille departement Justitie kreeg.(red. partner Onkelinckx drugsdealer)
  Avec Verhofstadt’ fantastiek’ zei het Waalse wicht,en moe Vogels die vond het maar niet meer dan normaal dat OCMW steuntrekkende Afghanen op en af naar land van herkomst reisde, ‘heimwee’.
  Het terreur netwerk dat vandaag uiterst actief is,heeft deze vrijheden(carte blanche) gekregen door het bovenvermelde beleid. Cordon Sanitair ,verdraagzaamheid multiculturele verrijking dubbele nationaliteit zotter kon men het niet bedenken.
  Vandaag betaald de ‘natie’ (nogmaals) dit gelach. Oorzaak en gevolg.
  Iedereen die slachtoffer is van dergelijke multiculturele misdrijven zou de B.staat moeten dagvaarden,de grondwet respecterende.

  Misschien not- done,maar in wezen heeft de Franse klaagster gelijk.
  Alle daders-terroristen waren geregulariseerde Blgn die gekend waren bij de B. staatsveiligheid* als.,.

  * Onder P(S)aars had dit orgaan* enkel tot doel leden van het VB te doorlichten,met alle gevolgen van dien,tot ergernis van Amerika- 9/11.
  * Staatsveiligheid onder PSaarse Verhofstadt was een vriendenkliekje van ons kent ons,”Ge voelt dat toch dat B.veilig is’…mestkevers wisten blijkbaar beter.
  Ironisch hoe het politiek correct etablissement nu tekeer gaat tegenover de daden van hun kiesvee i.z aanranding-verkrachters geradicaliseerde..,
  reeds wanneer het VB dit bestaande gegeven op de agenda plaatsten werd dit afgedaan als ‘paniekzaaiers’.

 3. Filip heeft de kans gemist om de regering met zeer vervelende vragen het vuur aan de schenen te leggen.
  Hij zich beter eerst bevraagd bij Jean Marie Le Pen die er meer over weet. Dit was ten andere één der redenen waarom hij door Marine Le Pen(=lees echter haar entourage) uit de partij werd gegooid. De waarheid mag immers niet aan het licht komen. Deze vadermoord zal zich nog wreken. Eén der eerste gevolgen is al, dat Marine de waarheid niet meer kan zeggen,en zich moet beperken tot herhalen van de door de duivel gedecreteerde leugens aan wie ze haar ziel heeft verkocht!!
  Voor het overige is er op internet een schat aan gegevens waarover precieze vragen kunnen gesteld worden, en een vraag stellen is niet strafbaar.
  Vragen die dan ook een precies antwoord vergen!!
  Nu krijgt de minister van Justitie de mogelijkheid er zich vanaf te maken met de klassieke vage en nietszeggende antwoorden.
  Trouwens het Franse terreurslachtoffer dat klacht indient of gaat indienen, zal zeer snel tot de vaststelling komen dat deze klacht tot niets zal dienen. Het zal echter in Parijs zijn , en niet in Brussel, dat men haar dit zal duidelijk maken.
  De Franse regering was immers op de hoogte van de nakende aanslag.
  Dit was ten andere ook al het geval met Charlie Hebdo.
  Een bron :
  http://www.paulcraigroberts.org/2015/11/16/washington-refines-its-false-flag-operations-paul-craig-roberts/
  Als Filip het heeft over I.S. zonder te zeggen wie daar achter schuil gaat, begeeft hij zich ook op glad ijs!!
  http://www.zerohedge.com/news/2015-05-23/secret-pentagon-report-reveals-us-created-isis-tool-overthrow-syrias-president-assad
  Ofwel steekt men de abces volledig open, ofwel zwijgt men.

Reacties zijn gesloten.