Finland, het nieuwe Griekenland?

DWO_FI_Finnland_Eurozone__Aufm.jpgBijna een op de twee Finnen ziet een vertrek uit de monetaire unie wel zitten

Waarom Finland spijt heeft van de euro
Van alle EU-lidstaten presteert de Finse economie, na die van Griekenland, het slechtst. Het zorgt voor pessimisme in het land over het nut van de Europese Unie en de euro.
De recessie in Finland lijkt maar niet op te houden: al vier jaar achtereen kromp de economie van het Noord-Europese land. De ondergang van Nokia – de grootste werkgever van het land – de eurocrisis en de EU-sancties tegen Rusland, het heeft de Finse economie allemaal niet geholpen.  Lees verder…

Finland, de zieke man van Europa

De échte zieke man van Europa

2 gedachten over “Finland, het nieuwe Griekenland?

 1. Erg voor de Finnen, ‘de beste studenten van de EU in de PISA-test’, ik heb ermee te doen. En dat terwijl grote broer ZW, zonder euro, het nog beter deed als D.

 2. Het Finse probleem is een illustratie van de verborgen agenda die er achter de EUSSR schuil gaat :
  http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/michael-morris/frohe-weihnachten-auch-wenn-das-mittlerweile-verboten-ist-.html
  Een citaat :
  “FROHE WEIHNACHTEN – auch wenn das mittlerweile verboten ist!
  Michael Morris
  Es ist wieder soweit. Wir stehen wieder an der Schwelle zu gewaltigen und gewaltvollen Umbrüchen. In der gesamten westlichen Welt liegt neben dem Duft von Bratäpfeln und Mandeln der Duft von Krieg in der Luft. Wer sich bislang noch fragte, was Angela Merkel dazu bewogen haben könnte, ihre Arme auf unser aller Kosten für alle Flüchtlinge und Glücksritter uneingeschränkt weit auszubreiten, der bekam vor wenigen Tagen endlich die Antwort, als die EU-Führung bekannt gab, eine eigene EU-Armee aufzubieten, die künftig die Außengrenzen sichern soll, einzig Brüssel untersteht und auch gegen den Willen einzelner Mitgliedsstaaten auf deren Territorium eingesetzt werden kann.(=einde citaat).
  Nog een citaat over de gevolgen van de EUSSR :
  “Die Politik der Brüssel-Lobby hat Europa an den Rand des Zusammenbruchs gebracht und Millionen Menschen in die Armut gestürzt. Ihre gegenwärtige »Flüchtlingspolitik« hat das Potenzial dazu, unsere Gesellschaft und unseren erarbeiteten Wohlstand zu zerstören. Ist es Zufall, dass ausgerechnet Brüssel das Epizentrum des europäischen Terrors ist? Nistet sich der Terror nur dort ein, oder wird er vielleicht gar von dort gesteuert?”(=einde citaat).
  Finland is dan ook het slachtoffer van opzettelijk uitgelokte crisissen.. cfr het NWO motto :”problem-reaction-solution” die Europa moet leiden naar een sovjetachtige NWO dictatuur. Crisissen die in alle domeinen van de maatschappij worden georganiseerd, en die naar gelang het land van de EUSSR andere gevolgen hebben.
  Wat Duitsland betreft, en dan ook Vlaanderen, is er de plundering van de spaarder : http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/12/25/kein-entrinnen-sparer-sind-wehrlos-gefangen-im-globalen-finanz-system/
  Een citaat :
  “Die Vorbereitungen zur Haftung der deutschen Sparer für alle europäischen Banken sind auf der Zielgeraden. Die Methode hat System: Die überschuldeten Staaten wollen wissen, wo es etwas zu holen gibt. Die Sparer haben kaum eine Chance, sich zu wehren”(=einde citaat).
  In Vlaanderen kennen we dit al jaren, via de transferten van Noord naar Zuid.
  Met een almachtige EUSSR, dankzij verraders aan de top in alle landen, zijn de vooruitzichten dan ook meer dan slecht. Bovendien hebben we in alle landen dankzij de multikul, een hoop versplinterde en conflictueuze bevolkingsgroepen, die dankzij een verdeel en heers strategie, en via gekochte stemmen stemmen, geen gevaar meer vormen, voor de pseudo elites..

Reacties zijn gesloten.