Feiten en perceptie

Perceptie: Alle ‘vluchtelingen’ zijn criminelen, verkrachters, profiteurs, geweldenaars, economische toeristen, vrouwenhaters… moslims.

Feiten: Niet alle.  Echt niet.

De meesten zijn Marsmannetjes.

Enkele lukraak gekozen video-opnames ter illustratie:

In Zweden hebben ze dé oplossing gevonden: een armbandje met de tekst “raak me niet aan”.  Voeg daar een armlengte afstand aan toe en het probleem is opgelost.  Euh… de ‘vluchtelingen’ kunnen helemaal niet of geen Zweeds lezen.  Wat nu?

 

7 gedachten over “Feiten en perceptie

  • Toch even dit, bij de ‘Afspraak’ sprak Demir dat ze nooit van een beweging TAK had gehoord,wel in de seefhoek stond dit op de muren gespoten reeds een 20tal jaren terug PKK-TAK.
   De Turkse problematiek/politiek is bijzonder actueel,…bij de” Turkse Vlamingen”.

  • Er was ook nog een Erdal die de staatsveiligheid door de mazen heeft laten glippen, haar appartement had een arsenaal aan wapens.(paars)
   Voor veel Vl. turken is Erdogan een held, onbegrijpelijk hoe men de dictator vereerd, moslims.
   Het is idd. te laat,toch Europa heeft hier het grootste aandeel in, Sarkozy en Merkel.
   Moskees zijn dekmantels.

 1. Eindelijk dan toch “de” oplossing . Vermoedelijk kunnen de producenten van dat armbandje de bestellingen niet bijhouden

 2. GvA bracht het nieuw over 2 bladzijden.
  Je kan onze vluchtelingen niet beschuldigen van een gebrek aan vindingrijkheid. Er zijn er die arriveren omdat ze in het land van herkomst vervolgd worden wegens hun geaardheid, homoseksueel zijn. Maar plots, het kan gebeuren, voelen ze de drang om te trouwen met een meisje uit het herkomstland. De Frut en de bevoegde diensten catalogeren zo’n aandrang onder schijnhuwelijk en dat vind ik een brug te ver. Heeft ons aller Elke en Koen Geens niet bekend gemaakt dat je terug jongen kon worden na een tijdje iets anders te zijn geweest? Wat is er dan mis met het feit dat een homo terug hetero wil worden?

Reacties zijn gesloten.