EU wil dwangbuis voor iedereen die tegen immigratie is

Afbeeldingsresultaat voor eussr

Een Duitse jurist die samenwerkt met een Europese rechter heeft informatie gelekt over een geplande nieuwe EU-wet waarmee de politie het recht krijgt om mensen die openlijk kritiek leveren op de massa immigratie te arresteren, ondervragen en in psychiatrische inrichtingen op te sluiten.

Onderzoeksjournalist Martin Vrijland waarschuwt al heel lang dat dit eraan zat te komen. In Nederland wordt dit al vanaf 1 januari 2020 mogelijk gemaakt met behulp van de Wet verplichte Geestelijke Gezondheidszorg (WvGGZ). Vaarwel democratie (tot nooit weer ziens?), welkom totalitair fascisme. Lees verder

Politiek adviseur stelt voor heropvoedingskampen te bouwen!

1 gedachte op “EU wil dwangbuis voor iedereen die tegen immigratie is

  1. Ik volg goed de situatie in Duitsland en kan bevestigen dat de misdadigers van de EU-partijen inderdaad van Europa een Goelag willen maken.

    Het probleem is niet dat de slechten hun agenda (willen) doorvoeren, maar wel dat de goeden “apathisch” zijn en niets ondernemen tegen het klaarblijkelijk kwaad.

    Zo heb ik vergeefs tegen de schandelijke collaboratie van de N-VA met Belgie actie gevoerd. Met nauwelijks iemand die van zijn stoel opstond!! Zelfs de N-VA’er Herman de Bode heeft gezegd dat er in de voorbije regeerperiode NIETS is verwezenlijkt. De Vlaamsbewuste burgers moeten een militante toon aanslaan en ook de Vlaamsgezinde partijen waarschuwen niet overstag te gaan voor de oekazes van Belgie en de EU.

    Bovendien zullen we dit jaar moeten duidelijk maken welk de nefaste rol is van de Vrijmetselarij, in hun strijd voor Belgie en de afbraak van de burgerlijke vrijheden. Zo zal het inderdaad verboden worden nog tegen massa-immigratie, maar ook tegen de uitvoering van abortus te protesteren. Intussen zijn alle partijen er al door geïnfiltreerd.

Reacties zijn gesloten.