EU verspreidt nepnieuws

Afbeeldingsresultaat voor EU dictatorshipEU verspreidt nepnieuws

Regelmatig brengen wij berichten van DWN (Deutsche Wirtschafts Nachrichten).    Het is immers één van de zeldzame kanalen waarbij waarbij objectieve berichtgeving geen geweld aangedaan wordt.

Een doorn in het oog van de EU.  Dit gerenommeerd instituut heeft een artikel van DWN ‘aangepast’.  Kwestie van een beetje druk te zetten opdat ongewenst nieuws niet langer verspreid kan worden.  DWN werd door middel van een vervalst document ervan beschuldigd propaganda voor Rusland te verspreiden; ook Bloomberg en The Nation vielen in de prijzen.

DWN heeft bij Juncker tegen de vervalsing geprotesteerd.
Niet dat Juncker direct op zijn ros zal springen om de persvrijheid te verdedigen.  Want nepnieuws dat in de EU-bijbel staat, behoort voor elke EU-burger tot zijn akte van geloof.   In Merkelland  rijdt de censuurtrein aan een hoog tempo.  De gedrukte pers houdt zich sowieso gedeisd vermits ze haar adverterende klanten niet wil kwijt geraken.  De staats- media draaien zoals de politici het wensen, brengen onafhankelijke media in bestaans-moeilijkheden door ‘geruchten’ voor waarheid te verspreiden.  De Merkelregering werkt ijverig aan een wetgeving om de persvrijheid aan banden te leggen.

Beschuldigingen, verdachtmakingen… zijn schering en inslag als men niet binnen de poco lijntjes kleurt.  En ook al worden ze niet gestaafd, ook al heet het “naar verluidt” of “onbevestigde berichten” van “betrouwbare bronnen”, de achteloze lezer onthoudt de hoofdzaak,  de ronkende titel, “het schandaal”, en daardoor kan een redactie besluiten zelfcensuur toe te passen omwille van den brode, wegens overlevingsredenen.

Zoals we al eerder schreven: nepnieuws wordt waarheid, waarheid wordt nepnieuws.

1 gedachte op “EU verspreidt nepnieuws

 1. Tegen nep nieuws kan men zich wapenen. Het volstaat je verstand, oren en ogen te gebruiken en informatie in te winnen.

  Wat veel erger is, erger dan aids -want daar ging de natuur zich mee bemoeien om orde op zaken te stellen – erger dan een tsunami, lawine of aardbeving, zijn de perverse geesteszieken.

  In de geschiedenis van de mensheid en haar evolutie, is onomstotelijk vast te stellen dat de mens, in zijn verschillende bestaansvormen en zijn etnisch geordend gebied, altijd zijn cultuur, zijn grond, zijn levensfundament en zijn eigen toekomst behoedde.

  Het vernietigen van rassen en culturen, het wegwerken van grenzen, het verstoren van organisch gegroeide regels – die de etnisch & culturele levensgemeenschap beschermde – is het allerergste wat ons kon overkomen.

  Dat het mogelijk zou zijn, dat perverse geesteszieken het gezonde deel van een bevolking zulk een zelfvernietigend programma zou kunnen op dwingen, had niemand zich 50 jaar geleden kunnen voorstellen.

  Iedere kapitein zou hier schoon schip maken en in het ergste geval dringt een rechtvaardige oorlog zich op.

  p.s. in verband met ons opgedrongen levensvormen.
  Naar het schijnt worden homoseksuelen in ouderlingen tehuizen geweerd. Kan zijn dat ze het lonken niet kunnen laten en zo de oudjes aan het schrikken brengen.
  In ieder geval mocht Will Ferdy, die eveneens in een ouderlingen tehuis resideert, daar een woordje over zeggen: ‘vergis u niet, naar buiten uit lijkt het zo, maar homoseksualiteit is helemaal niet algemeen aanvaard’

Reacties zijn gesloten.