Niet Poetin, maar Trump is vandaag de grote boeman

Afbeeldingsresultaat voor audio radio speaker logo animatedHelemaal in zijn uppie wil Trump – volgens de waarheidsgetrouwe poco media – de EU verdelen.  Alsof de EU daar niet zelf schitterend in geslaagd is.

Op Radio Eén mocht Gerolf Annemans aan het woord komen, stel je voor. Hij kreeg Caroline Genez – waar hebben ze die weer opgediept? – als tegenpool.  Echt geen satire.  Carolientje heeft het over een “ethische code”.  De sossen zijn daar expert in.  Bovendien vindt ze dat hij “in overleg’ met het Congress moet handelen.  Daarbij verliest ze gemakshalve uit het oog dat Trumps partij daar de meerderheid heeft.

Luister en kijk even mee: klik hier.

4 gedachten over “Niet Poetin, maar Trump is vandaag de grote boeman

 1. Tjeef belet en sos van bremt waren niet beschikbaar want die zitten te graaien in davos!!

 2. Het was ongeveer 1u Belgische tijd toen ik de eerste beelden te zien kreeg van die protesten tegen Trump en de reactie’s van de groooote wereld”lijders” , voorvechters van de “democratie” Europa en VRHSTD zijn in shock , nog anderen
  steken hun afschuw niet onder stoelen noch banken . Nochthans werd de nieuwe
  Amerikaanse President verkozen met democratische spelregels ! Dat bewijst eens te meer hoe democratisch ze wel zijn . Hun maskers vallen af en tonen nu hun , smerige
  verwrongen , krapuleuze en schijnheilige gezichten . Het zal niet veel indruk maken ,zeker niet bij die nieuwe US president als ik hem geluk-wens en beste Trump….
  laat die vooral ,zogezegde links-groene democratische troep tijdens uw ambstermijn een poepje ruiken

  • Ik bedacht een twee nieuwe naam voor democratie die meer aan de realiteit kleven
   die zullen zeker ingang vinden bij het Euro-parlement op voorstel van VHFSTDT
   Collectieve dictatuur of …..Correcte dictatuur

Reacties zijn gesloten.