EU-moe

Afbeeldingsresultaat voor cracks in euVolgens een enquête van het ‘Institut français d’opinion publique’ zou de meerderheid der EUropeanen de EU liefst verticaal geklasseerd zien.

De ongefundeerde indruk dat “de EU meer schade berokkent dan dat ze nut heeft” berust zonder enige twijfel op “fake news”, verspreid door lafhartige anti-democatie aanhangers.

+++ Norweger wollen nicht mehr in die EU +++

„Mehrheitsmeinung geht vom EU-Zerfall aus“ – Historiker erläutert Gründe

8 gedachten over “EU-moe

  • Hun plichten kennen ze niet, hun hoge inkomsten wel. Van de NBA moet je niet veel verwachten, meelopen met de liberalen dat kunnen ze goed, ook in Blankenberge.

 1. En dan ook die volksverrader ivo belet weer gezien op de nullenzender,gewoon walgelijk die kontdraaier!!!De supertjeef met voorsprong.
  Is dat werkelijk het standpunt van cd&v of sprak ie in persoonlijke naam!!Zal het weer eens zijn van enerzijds,anderzijds en zal beke weer met de mededeling komen dat belet in eigen naam sprak!!Want zo kennen we de tjeven natuurlijk!!!

  http://agriffon.blogspot.be/2018/01/tsjeverij-van-topniveau-de-makke.html

 2. Het is werkelijk toch onbegrijpelijk dat die databases nog niet gelinkt zijn,is dit nu werkelijk weer onwil bij sommige(Franstaligen) of gaan de Vlaamse ministers weer in de fout??
  Hoeveel rijden er hier rond zonder verzekering,hoeveel rijden er rond met een wagen die niet gekeurd is??Met een beetje goede wil en het linken van die computers zou dit op 3 maand de wereld uit moeten zijn,onbegrijpelijk dat dit niet gebeurt!!!
  https://www.hln.be/nieuws/binnenland/elke-dag-chauffeurs-zonder-rijbewijs-voor-rechter~a446ccdc/

 3. Bij die verticale klasseerders ben ik bij, en daar ben ik trots op. Dit dictatoriale geldverslindende gedrocht moet zo snel mogelijk opgeruimd worden.

 4. Cognac Junckers en poenpakker Verafstoot hebben laten weten dat hun mening niet gevraagd is. Zij beweren dat hun mening evenveel, of zelfs meer, waard is als deze van al die onwetenden en onnozelaars die blijkbaar niet beseffen waar de EU goed voor is. Zij weten het blijkbaar wel en ondervinden het dagelijks.

Reacties zijn gesloten.