Er is iets serieus mis met dit kind…

Kijk naar haar gezichtsuitdrukking. Een en al drama alsof ze voor een afgrond staat en daarin geduwd zal worden. Een kind dat zichzelf als een klimaat-Jeanne D’Arc op de brandstapel geplaatst heeft. Welke ouder laat toe dat een kind zichzelf zo in de vernieling rijdt? Welke toekomst heeft zij nog? Welke man zal ooit oprecht van haar (kunnen) houden? Zal zij ooit een moederrol kunnen vervullen? En zo ja, wat moet er van haar kinderen geworden? Vragen die misschien overbodig zijn. De kans is groot dat zij een einde aan haar jonge leven maakt.

Gisteravond in De Afspraak deelde nieuwbakken leerstoelhouder Filosofie, in de schoenen van Etienne Vermeersch, Maarten Boudry onze analyse*. Onnodig te zeggen dat hij sindsdien op sociale media mag spitsroeden lopen onder de woede van de klimaatdoemdenkers:

*Een analyse die wij in juni plaatsten. De video heeft men blijkbaar niet meer geschikt geacht om door u en ons bekeken te worden. Wat niet in het poco kraam past, wordt gewoon verwijderd.

Klagemauer TV onderzocht wie er achter de ontdekking en uitbuiting van Greta Thunberg steekt. In twee woorden: “Big Money”. Of hoe de zetbazen van Greta eerst veel geld verdiend hebben aan de vernietiging van de natuur nu opnieuw flinke winst ruiken bij de zogenaamde redding van het milieu, resp. klimaat. Van Al Gore tot de Getty’s. Ondertiteling en geautomatiseerde vertaling via icoontjes onderaan.

2 gedachten over “Er is iets serieus mis met dit kind…

  1. Als ik op die leeftijd op die manier volwassenen had toegesproken (zelfs als ik gelijk moest hebben) had ik per direct een paar ferme lappen rond mijn oren gekregen.

  2. Dank u Golfbrekers, ik dacht al dat er met mezelf iets mis was, ons grootmoe had dit jonk als des duivels bestempeld,

Reacties zijn gesloten.